Στέφανος Κασσελάκης: «Ευθύνη μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους»

Το πρωί του Σαββάτου (23.12.2023), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο Κασσελάκης επισκέφθηκε τα παιδικά τμήματα του νοσοκομείου, συνομίλησε με τα παιδιά, αντάλλαξε ευχές και προσέφερε δώρα, ενώ τα παιδιά του προσέφεραν ζωγραφιές με αφιέρωση και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο Κασσελάκης, συγκινημένος από την επίσκεψη, τόνισε την ιερή ευθύνη που έχουμε ως κοινωνία να στηρίξουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας, ιδίως τα παιδιά. Ευχήθηκε για καλύτερες μέρες για τη χώρα και τόνισε τη σημασία της αλληλεγγύης.

Στην επίσκεψη συνόδευσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, τον βουλευτή Ευάγγελο Αποστολάκη, και τον διευθυντή του πολιτικού Γραφείου του Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα