Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν φοβόμαστε ή επιθυμούμε να φύγει από τα πόδια μας ο Μητσοτάκης»

Σφοδρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που σύμφωνα με πληροφορίες προορίζεται για πρόεδρος της Κομισιόν, αν η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καταψηφιστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Δεν θα ψήφιζα τον Μητσοτάκη» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο Talk Radio και τον Τάκη Χατζή, προσθέτοντας ότι «δεν θα ψηφίσουμε οποιονδήποτε υποψήφιο έχει τοσο στυγνή νεοφιλελεύθερη φιλοσοφία». Ο Τάκης Χατζής επέμεινε ωστόσο ότι αν πάει στην Ευρώπη ο κύριος Μητσοτάκης θα «φύγει και από τα πόδια του», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αντιτείνει ότι «δεν φοβόμαστε ή επιθυμούμε να φύγει από τα πόδια μας ο κ. Μητσοτάκης.

Θέλουμε να τον κερδίσουμε για να προσφέρουμε ανακούφιση και κοινωνική πολιτική στη χώρα μας» και να προσθέτει ότι «πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα. Το πρόβλημα με τη ΝΔ δεν είναι ο κ. Μητσοτάκης, αλλά ότι δεν λειτουργεί το κράτος δικαίου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η ΝΔ θα αποτύχει γιατί η ιδεολογία τους δεν φέρνει ομόνοια στον λαό και φτωχοποιεί ένα μεγάλο κομμάτι του και γι΄αυτόν τον λόγο υπάρχει και η δυσαρέσκεια στο 28%. Ήδη εμείς ραγίσαμε την παντοδυναμία Μητσοτάκη», υποστήριξε ο Σ. Κασσελάκης και συνέχισε λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης πλέον είναι ο πρωθυπουργός του 28%» ενώ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι έτυχε να πολιτευτεί σε τιμητική θέση στο Επικρατείας.

Το κόμμα που στήριξα είχε μια οδυνηρή ήττα και έτυχε να έχει και δεύτερη οδυνηρή ήττα, είπε και τόνισε ότι «έγινα πρόεδρος και δεν με έφερε κανείς. Όποιος θέλει να συνεργαστούμε στο κομμάτι της πολιτικής πρότασης εδώ είμαστε για συγκλίσεις».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ