Στέφανος Κασσελάκης από τη Δράμα: «Δεν με πειράζουν οι επιθέσεις, τις ξεσκονίζω από την Κυριακή το βράδυ» – Σκληρές απαντήσεις σε Φίλη και Ομπρέλα (vid)

Παραχωρώντας δηλώσεις στη Δράμα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία στο πλαίσιο την εκστρατείας του για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον συγκεκριμένων των στελεχών του κόμματος.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Νίκου Φίλη περί παλιάς συνεργασίας του με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Ο κ. Φίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι ξεκάθαρο ότι λέει ψέματα».

«Το είχα γνωρίσει (σ.σ. τον κ. Μητσοτάκη) προσωπικά στην Ομογένεια (σ.σ. των ΗΠΑ) για μερικά χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο, αυτό. Έχω να του μιλήσω εδώ και χρόνια. Ουδέποτε ήταν συνεργάτης μου. Οι πρωθυπουργός και το επιτελείου του έχει διαψεύσει ότι ήμουν συνεργάτης του», συμπλήρωσε.

«Η “Ομπρέλα” (σ.σ. τάση με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο) είναι ενάντιά μου για κάποιον λόγο, αντί να αφουγκράζεται τον ενωτικό μου λόγο. Δεν με πειράζουν οι επιθέσεις, τις “ξεσκονίζω” από την Κυριακή το βράδυ…», επεσήμανε, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση… ξεσκονίσματος του ώμου του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...