«Στέφανε, αν ενωθούν ο Τσίπρας, ο Παπανδρέου, ο Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ, θα βρεθείς με…» – Σκληρό μήνυμα από τον Γιώργο Λιάγκα στον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

«Στέφανε, αν ενωθούν ο Τσίπρας, ο Παπανδρέου, ο Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ, θα βρεθείς με 4%… Το καταλαβαίνεις αυτό; Ασε, λοιπόν, τις διακοπές και κοίτα να δεις τι θα κάνεις» προέτρεψε ο Γιώργος Λιάγκας τον μέχρι πρότινος φίλο του, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Ο παρουσιαστής, που δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν γνωρίζει από συμπάθειες, «έδωσε στεγνά τον Στέφανο»…

Από τη Βίβιαν Μπενέκου / newsbreak.gr

Ως φαίνεται, ενοχλήθηκε, όπως και όλοι όσοι είδαν τον Κασσελάκη να φεύγει την επομένη των εκλογών για διακοπές στις Σπέτσες, και θεώρησε ότι έπρεπε να του κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου δημόσια.

Το δημόσιο αυτό «κράξιμο» στον κολλητό του, τον Στέφανο Κασσελάκη, ήταν έντονο και ο Γιώργος Λιάγκας τού τα είπε… έξω από τα δόντια. Την ώρα που στην Κεντροαριστερά γίνονται απίστευτες διεργασίες, του είπε, και την ώρα που ακόμη και ο πρωθυπουργός ανέβαλε το ταξίδι του στην Ιορδανία, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα, «εσύ κάνεις διακοπές; Γιατί, δεν υπάρχει ο Αύγουστος για να πας;»

Την ίδια επικριτική διάθεση είχε και ολόκληρο το πάνελ του, που τουρίστα τον ανέβαζαν, τουρίστα τον κατέβαζαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Τουρίστα της πολιτικής» τον χαρακτήρισαν με ένα στόμα. «Ωραία η Ralph Lauren βερμούδα, με τις ρίγες, την έχω και εγώ. Αλλά υπάρχει χρόνος αργότερα για να φορεθεί…» είπε ο παρουσιαστής του «Πρωινού».

Και ύστερα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε, εκθέτοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνοντας το backstage από τη συνέντευξη που του είχε δώσει πριν από δύο εβδομάδες. Εκεί εμφανιζόταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να βάφεται, να χτενίζεται από τον μακιγιέρ του Λιάγκα με πούδρες Chanel και τα τοιαύτα, εικόνες που είναι πολύ μακριά από αυτό που συνέβη στο κόμμα του με τον εκλογικό κατήφορο…

Να επιδεικνύεται το παρασκήνιο μιας χαρούμενης συνέντευξης που δόθηκε προεκλογικά ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει 14% είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Αλλού η θάλασσα και αλλού το πλοίο δηλαδή, παρότι ο παρουσιαστής δικαιολογήθηκε ότι θέλει να είναι για τον φίλο του τον Στέφανο «η φωνή της λογικής», όχι της Λατινοπούλου, όπως παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ