Στέλιος Παππάς: ο νόμος δυτικά του ΠΕΚΟΣ απαιτεί κεφαλήν Στεφάνου…

Γράφει ο Farley

Εγώ ειμί ο συριζαικός νόμος ‘δυτικά του Πέκος’, εβρόντηξε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο κ Στέλιος Παππάς του Νικολάου βεβαίως, βεβαίως…

Ως γνωστόν, η γνήσια έκφραση σχετικά με τον ποταμό Πέκος αποδίδεται στον θρυλικό Ρόι Μπιν του Τέξας, που έλεγε: «Εγώ είμαι ο Νόμος δυτικά του Πέκος!». Στην αμερικάνικη λαϊκή κουλτούρα και στα γουέστερν της, ο Ρόιν Μπιν ήταν κάτι σαν τον κ Στέλιο Παππά, που πρωταγωνιστεί στην ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Ελλάδα πάντως τον μάθαμε, τον Ρόι καλέ όχι τον Στέλιο, κυρίως από τον Λούκι Λουκ κι ειδικά από το τεύχος του με τίτλο «Ο Δικαστής».

Ο κ Στέλιος για να επανέλθουμε στα δικά μας, τυγχάνει πατήρ προσωρινά προεδρεύοντος και έτσι νιώθει λίγο Θεόδωρος Κασελάκης, οπότε υπερασπίζεται κι αυτός τα συμφέροντα του γιού του με ίσο πάθος και παντί τρόπω.
Στην προσπάθεια του αυτή βρίσκει μάλλον περιορισμένη ανταπόκριση στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Το εν λόγω όργανο είναι και το μόνο που κατάφερε να εκλέξει ο κ Κασελάκης κατά την ενιαύσιο πρώτη θητεία του, δεδομένου ότι όλα τα υπόλοιπα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ παρέμειναν ακλόνητα στις καρέκλες τους όσο κι οι μούμιες στις σαρκοφάγους τους, αν και μεσολάβησε το 4ο συνέδριο του Φλεβάρη.

ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΓΙΑ

Ακόμη κι αυτό το new entry όργανο ακολούθησε τα συριζαικά ήθη κι έθιμα. Παρά τα λεγόμενα των συριζαίων για τα τζάκια και τους γόνους του κατεστημένου, κάνουν κι αυτοί ό,τι μπορούν για τους συγγενείς τους.

Μια πεντάδα λοιπόν, όπου παίζει πλέι μέικερ ο πατήρ Στέλιος του Νικολάου, πρότεινε την διαγραφή του Κασελάκη! Μαζί του σε αυτή την dream team της γραφειοκρατίας κατέβηκαν ως γκάρντ η πρώτη εξαδέλφη της κ Γεροβασίλη, ονόματι Μαργαρίτα Μπουραντά γνωστή από την θητεία της ως διοικήτρια του νοσοκομείου Σύρου καθώς και την υποβοηθητική για την Όλγα συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Άρτας. Επίσης έπαιξε στην ομαδάρα η κ Ζήση Έφη, στέλεχος πολακικής επιρροής και πνευματική συγγενής του υπαρχηγού του. Συγκεκριμένα η εν λόγω εξελέγη ως σκληρή κασσελακίστρια της μαχητικής “fraxia marco”. Η συμπεριφορά τόσο αυτής όσο και της επίσης κουμπάρας, αλλά του κ Τρύφωνα Αλεξιάδη, της κ Ελένης Σακισκλή, ως αριστερών ψαλτάδων Στέλιου επιβεβαιώνει ότι ο Παύλος ο βαψομαλιάς παραμένει μέσα σε όλες τις π…στιές. Την πεντάδα της dream team συναπαρτίζει ο κ. Καλογήρου Θεόδωρος (απλή συνωνυμία).

Η πεντάδα αυτή των συγγενών βρήκε απέναντι της όχι μόνο την πλειοψηφία της Επιτροπής δεοντολογίας αλλά και ειδικότερα τον Πρόεδρο αυτής, τον κ Μπενίση που τυγχάνει σύντροφος της κ Ρένας Δούρου και παίζει πλέον σέντερ του κασελακισμού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ