Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία-θησαυρός από το 1961, όπου η Μαρινέλλα και ο Στέλιος Καζαντζίδης μοιράζονται τη σκηνή, έγινε το απόλυτο highlight του «Cash or Trash» και πυροδότησε έντονη διαπραγμάτευση μεταξύ των εμπόρων.
Ο Φρέντι, ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Μαρινέλλας και δημιουργός μουσείου αφιερωμένου στη θρυλική τραγουδίστρια, έφερε τη φωτογραφία με σκοπό να την πουλήσει. Παρά τη συναισθηματική αξία της, η απουσία υπογραφών από τους δύο καλλιτέχνες περιόρισε την αρχική εκτίμηση στα 200 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του πωλητή.
Όμως, η δύναμη της εικόνας και η ιστορική της σημασία ανέβασαν την τιμή μέσα από διαπραγματεύσεις, με τον Φρέντι να καταφέρνει τελικά να την πουλήσει έναντι 500 ευρώ!
