Σοκ στη ΝΔ: Ο δελφίνος Δένδιας με δηλώσεις λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές προσπαθεί να ανατινάξει το αφήγημα και να βάλει φρένο στην παντοδυναμία του Μητσοτάκη (vid)

Αποστάσεις από το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας ότι όλα πάνε καλά και όλα είναι υπό έλεγχο στην «γαλάζια πραγματικότητα» για τους πολίτες, πήρε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της ΝΔ εμφανίστηκε συγκρατημένος και πιο ψύχραιμος απέναντι στα «πανηγύρια» άλλων συναδέλφων του, εστιάζοντας στην ακρίβεια αλλά και τις ανησυχητικές προβλέψεις για μείωση του τουρισμού.

Ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ομολόγησε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα, που θα το αντιμετωπίσει η επόμενη κυβέρνηση είναι η ακρίβεια και η πίεση στα λαϊκά στρώματα».

«Η ΝΔ έδωσα πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα αλλά η ακρίβεια στα τρόφιμα δεν αντέχεται. Να είμαστε ειλικρινείς» είπε και πρόσθεσε φειδωλά ότι «δεν οφείλεται στην κυβέρνηση, αλλά η κυβέρνηση οφείλει να το αντιμετωπίσει.

Η προσπάθεια δεν αρκεί σχολίασε δημοσιογράφος, με τον Νίκο Δένδια να συμφωνεί λέγοντας «μα σας το ομολόγησα».

Ερωτηθείς για τον τουρισμό ο Νίκος Δένδιας επιβεβαίωσε τα σενάρια που δείχνουν μείωση καθώς είπε «δεν πάει καλά η σεζόν στον τουρισμό. Όχι, δεν πάει καλά. Ή να το θέσω αλλιώς, είχαμε βάλει τον πήχη στον “ουρανό”».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να πει ότι «ενώ δεν είναι κακή σεζόν, όμως είναι χαμηλότερη από αυτή που περιμέναμε για διάφορους λόγους. Η ακρίβεια αλλά και ο καιρός. Δεν μας βοήθησε ο καιρός. Όποιος μπαίνει στο ίντερνετ και βλέπει βροχές και καταιγίδες, δεν θα πληρώσει για να πάει να βραχεί. Δεν μας βοήθησαν και διάφορες παράμετροι. Από εδώ και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...