Σοκ: Στη λίστα θανάτου του καθεστώτος Ζελένσκι η Έντεν Γκολάν

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί το Ισραήλ στην Eurovision, συγκαταλέγεται στην λεγόμενη λίστα θανάτου του Κιέβου, ως σύμμαχος των Ρώσων!

Η συμπερίληψη της Έντεν Γκολάν στην συγκεκριμένη λίστα, δεν σχετίζεται φυσικά με τα πρόσφατα γεγονότα στην Eurovision, ούτε με την εισβολή του Ισραήλ στην λωρίδα της Γάζας.

Αντίθετα, η νεαρή τραγουδίστρια έχει στοχοποιηθεί από το ουκρανικό καθεστώς, λόγω της στενής σχέσης που διατηρεί με την Ρωσία.

IMG 5999
Η Έντεν Γκολάν στην ανατριχιαστική λίστα θανάτου του Κιέβου

Η τραγουδίστρια κατηγορείται ότι «παραβίασε τα σύνορα της Ουκρανίας» για να συνεργαστεί με τους «Ρώσους εισβολείς». Το «έγκλημα» της ήταν ότι τραγούδησε σε συναυλία για παιδιά, στην Κριμαία! Αυτά πολλά χρόνια πριν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το μακρινό 2016. Όταν ήταν μόλις 13 χρονών!

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη λίστα ουσιαστικά είναι η «λίστα εκτέλεσης» των εχθρών της Ουκρανίας. Στοχοποιεί πρόσωπά από όλο τον κόσμο τα οποία υποτίθεται ότι συνεργάζονται με την Ρωσία και ενθαρρύνει ακόμα και δολοφονικές ενέργειες εις βάρος τους.

IMG 6001
Η ουκρανική αναφορά στην Γκολάν

Πληροφορίες από τον Μακιαβέλι

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...