Σοκ μέσα στη νύχτα από την αποκάλυψη της ντροπής: Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν μπορεί να πιστέψει την πισώπλατη μαχαιριά του Αλέξη Τσίπρα (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η στήλη και το PERIODISTA.GR σας έχουν ενημερώσει έγκαιρα και ΕΓΚΥΡΑ για την συνθηκολόγηση (ΟΧΙ ΤΩΡΑ, αλλά πριν από τις εθνικές εκλογές του 2023) του Αλέξη Τσίπρα με τμήματα της διαπλοκής. Εδώ και μήνες έχουμε αποκαλύψει το βρόμικο σχέδιο της διαπλοκής να ρυθμίσει το πολιτικό τοπίο στην Κεντροαριστερά. Και δυστυχώς, όπως έχετε διαβάσει εδώ, το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τον Αλέξη Τσίπρα, περιλαμβάνει δηλαδή την ολική επαναφορά του στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην ηγεσία ενός μορφώματος της διαπλοκής που θα αποτελέσει τον δεύτερο, μετά τη ΝΔ, πόλο συναίνεσης στην επιβολή δοτού πρωθυπουργού με το πρόσχημα της πολιτικής αστάθειας που έρχεται και της επικείμενης σφοδρής πολιτικής και οικονομικής κρίσης. Με τη συντριβή του Χάρη Δούκα, ΕΥΤΥΧΩΣ, το σενάριο αυτό απομακρύνεται.

Μία πτυχή της ντροπιαστικής συνθηκολόγησης του Αλέξη Τσίπρα με τη διαπλοκή αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάνης στην Αναστασία Γιάμαλη και στο Mega Channel.

Ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε στην Αναστασία Γιάμαλη:
«Ξέρω ότι έγινε τηλεφώνημα του Αλέξης Τσίπρας σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (Ανδρέας Λοβέρδος;) στο οποίο ουσιαστικά του ζήτησε συγγνώμη για την παραπομπή του στην υπόθεση Novartis»

Ως γνωστόν ο Κώστας Βαξεβάνης και η εφημερίδα documento έχουν πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.

Δείτε την αντίδραση του Κώστα Βαξεβάνη μετά την αποκάλυψη του αίσχους:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ