Σοκ και δέος από τον Ιβάν Σαββίδη για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ – Η απάντηση στα αίσχη σε βάρος του ΠΑΟΚ

Σφοδρά ενοχλημένος εμφανίστηκε στην ευρεία και πολύωρη σύσκεψη που είχε με όλα τα στελέχη του τμήματος ασφαλείας ο Ιβάν Σαββίδης – Τι ζήτησε ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ αλλά κυρίως στα εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ!
Στον απόηχο των όσων έγιναν στην OPAP Arena, ο Ιβάν Σαββίδης πραγματοποιεί μία σειρά συσκέψεων με τους υπευθύνους του ΠΑΟΚ, καλώντας σήμερα το τμήμα ασφαλείας.

Αυτό που προκύπτει από πλευράς Δικεφάλου, είναι πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου εμφανίστηκε ενοχλημένος με όλα τα στελέχη του τμήματος και άσκησε κριτική κυρίως στους απόστρατους αστυνομικούς που δεν κατάφεραν να έχουν την ιδανική συνεργασία με την Αστυνομία της Αθήνας, ώστε η απομάκρυνση της αποστολής από την Αγιά Σοφιά να είναι απόλυτα ασφαλής.

Από την πλευρά του, τόνισε ότι θεωρεί αδιανόητο να έχουν εύκολη προσέγγιση στο πούλμαν αντίπαλοι οπαδοί, που κανείς δεν ξέρει ούτε τις προθέσεις, ούτε την αντίδρασή τους!

Μεταξύ άλλων, προειδοποίησε πως ποτέ ξανά δεν θα δεχθεί να φανεί η αποστολή του ΠΑΟΚ απροστάτευτη και απαίτησε στενή συνεργασία με τις κατά τόπους αρχές, ώστε στα εκτός έδρας παιχνίδια η αποστολή να είναι πλήρως απρόσιτη.

Με φόντο τη ρεβάνς του Κυπέλλου στις 9/1, έγινε ανάλυση των μέτρων και των κινδύνων και πρόβλεψη όλων των πιθανών προκλήσεων και ζήτησε να τηρηθούν τα μονίμως υψηλά στάνταρ ασφάλειας και φιλοξενίας και πως δεν θα ανεχθεί την παραμικρή παράλειψη που θα θέσει σε κίνδυνο την παρουσία φιλάθλων στους επόμενους αγώνες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο