Σοκαριστικό βίντεο για το αμερικανικό «Τσέρνομπιλ» που προσπαθούν Μπάιντεν και συστημικά ΜΜΕ να αποκρύψουν στις ΗΠΑ (vid)

Ο γερουσιαστής Βανς επισκέφθηκε την Ανατολική Παλαιστίνη στο Οχάιο. Είναι η περιοχή στην οποία συνετελέσθη μία ασύλληπτη οικολογική καταστροφή, την οποία ο Λευκός Οίκος προσπαθεί ακόμα και τώρα να αποκρύψει. Από κοντά και τα συστημικά ΜΜΕ.

Μετά τον εκτροχιασμό τρένου το οποίο ήταν φορτωμένο με επικίνδυνα υλικά, οι αρχές επέλεξαν να βάλουν φωτιά στα τοξικά που είχαν διαρρεύσει με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή, σε ακτίνα 100 km, να θυμίζει Τσερνόμπιλ.

Κάτοικοι κάνουν λόγο για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή. Χιλιάδες κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, ενώ όσοι είναι ακόμα εκεί διαμαρτύρονται για πονοκεφάλους, κόκκινα μάτια και λοιπά.

Εκατοντάδες φωτογραφίες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυτοκίνητα να έχουν πάθει ζημιές από την όξινη βροχή.

Όλα αυτά όμως δεν προβάλλονται δεόντως από τα ΜΜΕ της Αμερικής — πλην εξαιρέσεων. Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει μία οικολογική καταστροφή η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ.

Το βίντεο που τράβηξε ο γερουσιαστής, είναι συγκλονιστικό. Δείτε τι συμβαίνει μόλις ανακατεύει με ένα ραβδί τον πυθμένα του ποταμού το οποίο μοιάζει καθαρό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;