Σοκάρει το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Η μεγαλειώδης συναυλία που έκανε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο έχει καταλύσει την εσωτερική επικαιρότητα και τα social media από το Σαββατοκύριακο, καθώς περισσότεροι από 65 χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών».
Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της καταξιωμένης τραγουδίστριας ήταν 20 ευρώ για τους καθήμενους θεατές, 30 για τους όρθιους στην αρένα, ενώ 80 ευρώ έδωσαν εκείνοι που βρέθηκαν στην κερκίδα των VIP.

Αριθμοί που ζαλίζουν

Ο Γιώργος Λιάγκας με έναν πρόχειρο υπολογισμό στον αέρα του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ. «Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα 1.000.000 ευρώ, και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.