Σοκάρει η Χριστίνα Παππά για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε (vids)

Για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε από έναν άνδρα για μια θέση πάρκινγκ μίλησε η Χριστίνα Παππά, επισημαίνοντας ότι η απόφασή της να μη φύγει από το σημείο, θα μπορούσε να της είχε στοιχίσει περισσότερο, καθώς θα μπορούσε να είχε πάθει μεγαλύτερο κακό.

«Να πω την αλήθεια επειδή την πρώτη ημέρα είχα τρομερό θυμό και νεύρα, δεν καταλάβαινα τον πόνο στο σώμα μου. Υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που νομίζουν πως αν μας βρίζουν θα φοβηθούμε. Εγώ, λοιπόν, με όλα αυτά τα περιστατικά βίας που ακούω τον τελευταίο καιρό είχα πολλή οργή και θυμό μέσα μου με αυτά που γίνονται κι έβαλα σε κίνδυνο τη ζωή μου γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πολλή οργή και θυμό» είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσε με ένα μαχαίρι ή όπλο να μου κάνει όντως κακό. Με πήρανε πολλές γυναίκες τηλέφωνο και μου είπανε πώς το έκανες αυτό; Εμείς θα είχαμε φύγει από εκεί. Εκτός του έχω το πρόβλημα στον αυχένα μου με κήλες, δεν έχω πάει στον γιατρό. Τώρα μου βγαίνει τρομερός πόνος σε όλο μου το σώμα» είπε η Χριστίνα Παππά περιγράφοντας στη συνέχεια το περιστατικό» είπε η Χρισίνα Παππά.

Η στιγμή της επίθεσης

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο Mega, βλέπουμε έναν άνδρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να σπρώχνει την ηθοποιό, που προσπαθεί εκείνη την ώρα να γράψει τα στοιχεία του οδηγού.

Μάλιστα, φαίνεται να την τραβάει απότομα από το χέρι, ενώ σε κάποια στιγμή την πιάνει και από τον λαιμό.

Πώς περιέγραψε τη βίαιη επίθεση η Χριστίνα Παππά

«Θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό σήμερα στη Γλυφάδα. Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί, στη συνέχεια έχω να σας πω πολλά» είπε αρχικά η επιχειρηματίας, κλαίγοντας η ηθοποιός, μέσω των social media και πρόσθεσε:

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα, που είναι αρκετά μεγάλο φαρμακείο στη Γλυφάδα, με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ, και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Και λέω “συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί, γιατί είναι τεράστιο πάρκινγκ”. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, προσβλητικά, προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο προσβλητικά. Κάποια στιγμή, τρελάθηκα, του λέω “ρε παλιοαλήτη, βγαίνω έξω, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”».

Η Χριστίνα Παππά στη συνέχεια υποστηρίζει ότι μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να μη φύγει, όμως εκείνος βγήκε από το όχημα και χειροδίκησε εναντίον της.

«Βγαίνω έξω, με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του, γιατί εκεί σας λέω είχε άπειρο χώρο. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού, τραβάω για να του κλείσω με την όπισθεν την είσοδο, να μην μπορεί να φύγει, γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία, και ευχαριστώ πάρα πολύ ΔΙΑΣ Γλυφάδα, ανταποκρίθηκε αμέσως… Απλά, κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ, μετά το μπάνιο που έκανα, ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και τόσο επιθετικός με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Το ένα φέρνει το άλλο. Οπότε κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται», συνέχισε, ενώ σε άλλο story έγραψε:

«Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο και να με χτυπήσει».

Και στο τέλος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τελικά δεν του υπέβαλε μήνυση, με την ηθοποιό να εξηγεί ότι -όπως της είπε- είναι πατέρας κι έχει ένα παιδί, επομένως και η Χριστίνα Παππά δεν του έκανε μήνυση, για να μην τον κρατήσουν.

«Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους, όχι χειρότερους» τόνισε η ηθοποιός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...