Σκληρή απάντηση από τη Νίνα Κασιμάτη στις άθλιες επιθέσεις που δέχεται από… Κεντροαριστερά ΜΜΕ που υπηρετούν τη γραμμή Μητσοτάκη (pic)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη έκανε το αυτονόητο. Συμφώνησε με όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα ελληνοτουρκικά και τα εθνικά θέματα, κόντρα στην εθνικά επιζήμια διπλωματική γραμμή της υποτέλειας, του κατευνασμού και των εθνικών υποχωρήσεων του Μητσοτάκη και του υπερκομματικού και διακομματικού συστήματος που ευθυγραμμίζεται στο επικίνδυνο μονοπάτι της εθνικής μειοδοσίας.

Το ότι η Νίνα Κασσιμάτη έπραξε το καθήκον της (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ) ως Ελληνίδα πολιτικός και βουλευτής ήταν αρκετό ώστε να δεχτεί άθλιες επιθέσεις από δήθεν προοδευτικά ΜΜΕ, τα οποία μοιάζουν να εκτελούν εντολές από το σύστημα Μητσοτάκη, αλλά και από εκείνα τα συστήματα που τελευταία έχουν αγκαλιάσει τον υποταγμένο στη διαπλοκή, Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε την απάντηση της Νίνας Κασιμάτη:

Όταν «κεντροαριστεροί» δημοσιογράφοι από Καρφί, Dnews και ΕΦ.ΣΥΝ. (θέλουν να) αγνοούν ότι το Αιγαίο και η Κύπρος προασπίστηκαν από τη Δημοκρατική Παράταξη, και άρα η ίδια προφανώς ως Ελληνίδα και μέλος της Δημοκρατικής Παράταξης καθηκόντως θα υπερασπίζομαι χωρίς ετεροπροσδιορισμούς, δικαιούμαι να θεωρώ ότι η ενόχλησή τους — τόσο για την επί της ουσίας του εθνικού ζητήματος τοποθέτησή μου, όσο και για τη διαπίστωσή μου ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς ορθά απάντησε στον Πρωθυπουργό για τα αυτονόητα— εδράζεται στη δική τους συγκεχυμένη ηγεμόνευση από τη Δεξιά και στην παρεπόμενη «κεντροαριστερή» απόδοση αυτής της ζωτικής ατζέντας στη Δεξιά.
Βεβαίως, δεν είναι τυχαίο ότι η «κεντροαριστερά» ηττάται ιδεολογικά και πολιτικά — ίσως γιατί σε τίποτα δεν διαφέρει από την κεντροδεξιά. Όμως αυτή η κεντροαριστερή αγωνία διάσωσης του κ. Μητσοτάκη, την ώρα που θέλει να λύσει μόνος του και ανέλεγκτος τις ελληνοτουρκικές διαφορές, είναι τουλάχιστον ακατανόητη και θα πρέπει να προβληματίζει όλους μας.
Όσοι σιωπούν, θα χαθούν.


Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ