Σκάνδαλο Novartis: Επιβεβαιώνεται ότι ο Μανιαδάκης βρίσκεται στο εξωτερικό (pic)

O πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση του σκανδάλου της Novartis Νίκος Μανιαδάκης έρχεται να επιβεβαιώσει την αποκάλυψη του Κώστα Βαξεβάνη ότι διέφυγε στο εξωτερικό, μέσω των προσωπικών δεδομένων που επιλέγει να δημοσιοποιεί στα social media, όπως ανέφερε το Documento.

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ LINKEDIN ASCOT

Στον προσωπικό του λογαριασμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα LinkedIn o κ. Μανιαδάκης αναφέρει πλέον ότι διαμένει στο Άσκοτ της Αγγλίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Μανιαδάκης ήταν αυτός που είχε υποστηρίξει ότι εκβιαζόταν από Στουρνάρα, Σαμαρά, Βενιζέλο.

Η διαφυγή Μανιαδάκη στο εξωτερικό εκθέτει την Δικαιοσύνη, καθώς για την προοπτική αυτή είχε προειδοποιήσει ο δημοσιογράφος την ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι από την Αλεβιζοπούλου είχε ζητηθεί να διαβιβάσει όλα τα στοιχεία για τον ρόλο Μανιαδάκη στην υπόθεση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1