Σκάει βόμβα: Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα για τον ΑΝΤ1! Η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από το κανάλι προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων και βαθύ προβληματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 προσανατολίζεται σε μια διευρυμένη ζώνη, 09.00-13.00, η οποία θα εμπεριέχει ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, λοιπόν, δεν σκέφτεται τίποτα διαφορετικό από ενημέρωση, καθώς δεν θέλει να ασχοληθεί με ψυχαγωγία. Από την άλλη μεριά, η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως δεν επιθυμεί να κινηθεί σε πιο ενημερωτικά μονοπάτια. Επιπλέον, οι σκέψεις και οι προτάσεις που έγιναν σε πρόσωπα εκτός ΑΝΤ1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν ευοδώθηκαν και το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον για μερικές ημέρες ακόμα, καθώς ακολουθούν τα επόμενα ραντεβού του σταθμού με τις παρουσιάστριες.

Ετσι το τοπίο είναι ακόμη θολό για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, τη στιγμή που πυκνώνει η φημολογία πως η προσέγγιση που έχει γίνει από τον Σκάι στη Μαρία Αναστασοπούλου έχει εξελιχθεί σε άτυπη συμφωνία και πως ενδεχομένως η δημοσιογράφος να κάνει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Αρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ