Σε 24 ώρες ξεκίνησαν οι δικαιολογίες για την τραγική τηλεθέαση της Αναστασίας Γιάμαλη

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Όπως ήταν αναμενόμενο – δεν θα έπρεπε να απορεί καμία και κανένας – η Αναστασία Γιάμαλη δεν τα πήγε καλά στις πρώτες της εκπομπές στο Mega Channel. Το στήσιμο της εκπομπής και η αισθητική παραπέμπουν σε παλαιότερες εποχές.

Το κλίμα στο τηλεοπτικό αυτό προϊόν θυμίζει Alter Channel, Kontra Channel και Κουρήδες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι συμβατό με το Mega Channel, ακόμη και με αυτό το Mega Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η τηλεθέαση κινήθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ. Αληθινή… τηλεοπτική τραγωδία.

Η Αναστασία Γιαμαλη έδειξε να νομίζει – από όλο το στήσιμο της ίδιας και της εκπομπής – ότι παρουσιάζει άλλη εκπομπή από εκείνη την οποία παρουσιάζει. Όμως, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι πλέον δεν είναι στο Kontra Channel, δηλαδή σε έναν μικρό περιφερειακό σταθμό. Η Γιάμαλη δεν είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και αν κρίνω από όσα μαθαίνω από το ρεπορτάζ δεν πρόκειται να γίνει. Η μεταγραφή έγινε επειδή δεν είχαν άλλον τρόπο για να μπαλώσουν την τηλεοπτική απογευματινή τρύπα του Σαββατοκύριακου. Είναι ένα πείραμα. Αν η εκπομπή δεν πάει καλά θα την κόψουν, μέσα στο φθινόπωρο. Δύσκολα η Γιάμαλη θα έχει άλλη ευκαιρία. Στην πράξη η έλευση της Αναστασίας Γιάμαλη θα αποδειχθεί λάθος. Double score της έκαναν οι Οικογενειακές ιστορίες. Η Γιάμαλη τερμάτισε ΕΚΤΗ – αναφορικά με την τηλεθέαση – στην πρώτη της εκπομπή, που ακόμη και από περιέργεια ένα μέρος του τηλεοπτικού κοινού, θεωρητικά, θα άνοιγε το Mega Channel για να την δει. Δεν μπήκε. Η Αναστασία Γιάμαλη μίλησε πολύ για τον εαυτό της το προηγούμενο χρονικό διάστημα παραχωρώντας συνεντεύξεις στα ΜΜΕ επιρροής και ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, του αφεντικού της. “Κούρασες” απάντησε το κοινό. Πασίγνωστος δημοσιογράφος έγραψε – πάνω κάτω – σε story στο facebook, ότι η απάντηση στις κουραστικές αναφορές, ακόμη και στην πρώτη της εκπομπή, της Αναστασίας Γιάμαλη. Είναι το τηλεκοντρόλ. Το μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο, του τηλεοπτικού κοινού δεν χρειάστηκε να αλλάξει κανάλι γιατί δεν έβαλε να δει ποτέ Mega Channel με παρουσιάστρια την Αναστασία Γιάμαλη. Αδιάφορο το προϊόν.

Η Αναστασία έδειξε να νομίζει ότι παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων. Δεν ξέρω, μπορεί αυτός να είναι ο μεσομακροπρόθεσμος στόχος της. Δεν ξέρω, στα SMS που στέλνει στην καλή της φίλη Ράνια Τζίμα, μπορεί να προδίδει – ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ – την κρυφή της επιθυμία, που είναι και ο μεγάλος της στόχος. Ποιος είναι αυτός ο στόχος; Να γίνει η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων.

Οι φίλοι της, πάντως, στα media ξεκίνησαν μέσα σε 24 ώρες τις δικαιολογίες για το τηλεοπτικό Βατερλό της εκπομπής που φέρει τον… πρωτότυπο τίτλο “Εξελίξεις Τώρα”.

Διαβάζω τίτλο μόνο: “Καλή είναι η Γιάμαλη, αλλά μπορεί να την καταπιεί η ώρα”.

Καταλάβατε; Δεν φταίει η Αναστασία. Δεν φταίνε εκείνοι που την πήγαν στο Mega Channel μετά την “πόρτα” που της έριξε ο Αλαφούζος; Δεν φταίει ο ακαθόριστος χαρακτήρας της εκπομπής. Η ώρα φταίει… Η ώρα της εκπομπής φταίει…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...