Σε συζητήσεις με δύο επενδυτές ο Ανδρέας Κουρής για το Kontra

Ενίσχυση προγράμματος, τεχνική αναβάθμιση και νέα πρόσωπα στο τραπέζι – Οι στόχοι για τη νέα σεζόν


Συζητήσεις με δύο επενδυτές για το μέλλον του Kontra Channel και της εφημερίδας

Ο Ανδρέας Κουρής, ιδιοκτήτης του Kontra Channel, της ομώνυμης εφημερίδας και του site, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο διαφορετικούς επενδυτές, με σκοπό την ενίσχυση και αναδιάρθρωση του ομίλου Kontra ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας επενδυτής προέρχεται από τον χώρο των ΜΜΕ, ενώ ο δεύτερος δεν έχει καμία σχέση με τα media, αλλά διαθέτει ισχυρή οικονομική επιφάνεια. Οι συζητήσεις έχουν ωριμάσει, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει ακόμη λεπτομέρειες για πιθανά ποσοστά συμμετοχής, ούτε ποιος από τους δύο βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία.


Η νέα εταιρική μορφή και τα πλάνα ανάπτυξης του Kontra

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΡ, ο τηλεοπτικός σταθμός περνά σε νέα φάση, με την ιδιοκτησία να ανήκει πλέον στην «KONTRA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TV MARKETING ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε πρόσφατα, πιθανόν ως προθάλαμος για το νέο επενδυτικό σχήμα.

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές έχουν ήδη λάβει συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Ενίσχυση του τηλεοπτικού προγράμματος με τουλάχιστον 6 νέες ώρες περιεχομένου
  • Αναβάθμιση τεχνικών υποδομών και studio
  • Ενίσχυση της εφημερίδας Kontra News με νέα πρόσωπα και διεύρυνση περιεχομένου

«Ο στόχος είναι να ενδυναμωθεί συνολικά το brand Kontra και να αποκτήσει μεγαλύτερο ανταγωνιστικό αποτύπωμα στην ενημερωτική αγορά», υπογραμμίζουν πρόσωπα με γνώση των επαφών.


Το επιχειρηματικό αποτύπωμα του Ανδρέα Κουρή στα media

Ο Ανδρέας Κουρής, εκτός από την ιδιοκτησία του Kontra, διατηρεί το 50% του Real Group, ενώ του ανήκει και ο ραδιοφωνικός σταθμός Love Radio 97.5. Η εμπειρία του στον χώρο των ΜΜΕ και η ικανότητά του να δομεί στρατηγικές συμμαχίες, αναμένεται να λειτουργήσουν καταλυτικά για τη νέα περίοδο επανατοποθέτησης του Kontra Channel και της εφημερίδας Kontra News στην ενημερωτική αρένα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων