Σε κάποια γωνία θα πανηγυρίζει δικαιωμένος: Όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος ανακοίνωνε το λουκέτο στην «Αυγή» λόγω οικονομικών προβλημάτων (pic)

«Η Αυγή δεν θα κλείσει, θα κάνουμε τα πάντα για αυτό» έλεγε τον Ιανουάριο του 2022 ο τότε εκπρόσωπος Τύπου το ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24. Ποιος ήταν τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αργότερα δοκίμασε το πικρό ποτήρι της εκλογικής συντριβής και ένας από τους λόγους είναι ότι τον πλαισίωναν στελέχη, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Τι είχε συμβεί τότε;

Ο κ. Ηλιόπουλος, παραδεχόταν ότι η εφημερίδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το βασικό σενάριο σε εκείνη τη φάση, όπως είχε πει, ήταν να διατηρηθεί το Κυριακάτικο φύλλο και το ψηφιακό κομμάτι της εφημερίδας ενώ η ημερήσια κυκλοφορία, για ένα μικρό διάστημα, θα ανασταλεί.



Τι είχε συμβεί τότε; Τίποτα το σπουδαίο. Ούτε τα ΜΜΕ της διαπλοκής είχαν κάνει το κλείσιμο της “Αυγής” που δεν την διαβάζουν ούτε οι εργαζόμενοί της πρώτο θέμα. Ούτε τα παρεάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ εσωτερικού έκαναν ομαδική ψυχοθεραπεία στο social media. Ούτε βέβαια είχε ξεσπάσει σάλος στην Κουμουνδούρου.

Σε κάποια γωνία ο Νάσος Ηλιόπουλος θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...