Σε αεροπλάνο για τις ΗΠΑ ο Αντώνης Σαμαράς

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsbreak.gr, ο Αντώνης Σαμαράς αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε πτήση με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν περίμενε την διαγραφή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δήλωσε έκπληκτος, καθώς στο τέλος της συνέντευξής του ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Μετά την διαγραφή του, ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, άρα δεν μπορεί να εισηγηθεί την σύγκλησή της, που θα θεωρείτο εμμέσως πρόταση μομφής κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.