Σε αγορά της Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας: «Οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις»

Ημέρα χαλάρωσης σήμερα για τους αρχηγούς των κομμάτων, καθώς μια μέρα πριν τις εκλογές ως είθισται συναντούν τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που σήμερα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, περπάτησε στην πόλη και την αγορά και συνομίλησε με πολίτες, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε λίγες ώρες χαλάρωσης, στη στοά Μοδιάνο.

Μάλιστα, σε δήλωση του είπε πως επέλεξε «αυτήν την ημέρα να την περάσει στην Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας τη σημασία του περιφερειακού Τύπου, αλλά και της πόλης». Τόνισε, δε, πως «οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...