Σενάριο-βόμβα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Αυτός θα είναι ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος;

Μετά την χθεσινή αποπομπή του μέχρι πρότινος προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, το τρένο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψάχνει ράγες να το οδηγήσουν σε μια ασφαλή πορεία.

Την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή της νέας ηγεσίας, ωστόσο από σήμερα στην Κουμουνδούρου πνέει άλλο “αεράκι” δεδομένου πως οι μέχρι πρότινος προεδρικοί υπέστησαν κακά τα ψέματα οδυνηρή ήττα.

Αυτός που φαίνεται προς το παρον να επωφελείται, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του newsbreak.gr, είναι ο πρωήν υπουργός και κατα ένα τρόπο κόντα στον Στέφανο Κασσελάκη, Νίκος Παπάς.

Σύμφωνα με τις χθεσινές αποφάσεις, εκείνος είναι που θα εκπροσωπήσει την αξιωματική αντιπολίτευση στην ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Παράλληλα ακόμα και σε επίπεδο αρχηγών συζητήσεις στην βουλή σε εκείνον θα πέσουν τα “φώτα” οταν θα αντιπαρατεθεί με τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς.

Εκτός και αν αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα και θελήσει πλέον με τις ευλογίες ή μη Κασσελάκη να διεκδικήσει τον μόνιμο και όχι προσωρινό προεδρικό θώκο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ