Σαρώνει στις πρώτες μυστικές δημοσκοπήσεις ο Στέφανος Κασσελάκης – Ολοκληρωτική καταστροφή για την Έφη Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι.

Την Τρίτη, ο Αμερικάνος ο σωστός, Στέφανος Κασσελάκης, τον οποιό θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και ο Αλέξης Τσίπρας, θα ανακοινώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα , μου λένε ότι ήδη στο παρασκήνιο οι δημοσκόποι έχουν πιάσει δουλειά και τα ποσοστά που του δίνουν είναι τέτοια ώστε να θεωρείται βέβαιο πως αν κατέβει θα κερδίσει τη μάχη για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα κάποιες μετρήσεις ανατρέπουν ολοκληρωτικά την μέχρι τώρα εικόνα και δίνουν στον Κασσελάκη τη νίκη απο την πρώτη Κυριακή με 52%!

Μέινετε συντονισμένοι, θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...