Σαρωτικές αλλαγές στoν ΣΥΡΙΖΑ φέρνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Σαρωτικές αλλαγές στoν ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και το ζήτημα για τα οικονομικά του κόμματος που έχει προκαλέσει σφοδρές εσωκομματικές προστριβές.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε και το Κατασταστικό μιλώντας για αλλαγές που ζητά το 86% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ: «Όλα θα μπουν στη συζήτηση (όπως και το αν πρέπει να εφαρμόσουμε αυτό που λέει το τωρινό καταστατικό μας, για όριο τριών διαδοχικών θητειών στους βουλευτές)» σημείωσε με νόημα.

Με το όριο των 3 διαδοχικών θητειών φωτογραφίζει ουσιαστικά μια σειρά στελεχών που εκλέγονται από το 2015 μέχρι σήμερα, και διαμηνύει ότι λογικά δεν θα μπορούν να είναι ξανά υποψήφιοι.

Αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης, έδειξε να φωτογραφίζει πρόσωπα όπως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και η Όλγα Γεροβασίλη που ανήκει στους στενότερους συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, με τον οποίο ο Κασσελάκης δείχνει να κόβει τις γέφυρες.

Ακόμα κι αν δεν αφορά τον κ. Τσίπρα για προφανείς λόγους, το άνοιγμα ενός τέτοιου θέματος είναι ικανό να ανατρέψει τα πάντα και να προκαλέσει θύελλα και πιθανότατα ραγδαίες εξελίξεις.

Σε αυτή τη φάση πάντως ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να εννοεί ακριβώς ο κ. Κασσελάκης θέτοντας το όριο των 3 θητειών για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...