Σήφης Βαλυράκης: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη για την ανθρωποκτονία – Ένταση στο δικαστήριο

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Ο λόγος ήταν η σημερινή καθολική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους.

Συγκεκριμένα, η δίκη αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου 2025, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν η χήρα και τα που επανέλαβαν δια μέσω των δικηγόρων τους την δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση και ζήτησαν μία συντομότερη δικάσιμο.

Η συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως η οικογένεια επιθυμούσε τη διακοπή της δίκης για να μην αναβληθεί δεύτερη φορά ενώ στη συνέχεια ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο.

Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της διακοπής σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε μέλη ακροατηρίου από την πλευρά των κατηγορουμένων και τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας με την κυρία Κωνσταντοπούλου να βγάζει έναν εξ αυτών φωτογραφία υποστηρίζοντας πως την απείλησε.

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένταση με άλλον ακροατή τον οποίο κατήγγειλε πως ξέσπασε σε γέλια όταν είπε για την οπλοχρησία των κατηγορουμένων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ