Σάρωσε η Klavdia με την «Αστερομάτα» – Έσπασε τα κοντέρ η τηλεθέαση, πανικός στην ανακοίνωση της πρόκρισης!

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό τη συγκλονιστική εμφάνιση της Κλαυδίας Παπαδοπούλου στον 2ο ημιτελικό της Eurovision 2025, όπου κατάφερε – έστω και αγχωτικά – να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου.

Η Ελλάδα με το «Αστερομάτα» εντυπωσίασε, και η ανταπόκριση του κοινού ήταν καταιγιστική: η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε στο 50,6% στο δυναμικό κοινό και στο 40,2% στο γενικό σύνολο! Όταν η Klavdia ανέβηκε στη σκηνή, το κοινό καρφώθηκε στις οθόνες: 53,3% στο δυναμικό και 40,8% στο γενικό σύνολο.

Και στο μεγάλο φινάλε, όταν το θρίλερ κορυφώθηκε περιμένοντας την ανακοίνωση της πρόκρισης της Ελλάδας, η τηλεθέαση… απογειώθηκε: 58,5% στο δυναμικό κοινό και 52% στο γενικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο 1ος ημιτελικός –παρά την απουσία ελληνικής συμμετοχής– σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά: 25,1% στο δυναμικό κοινό και 19,6% στο γενικό σύνολο. Το φετινό φαινόμενο Eurovision σαρώνει σε τηλεθέαση και δεν λέει να κοπάσει!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου