Σάλος στην Αργεντινή: Παύθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού που ζήτησε τη «συγγνώμη» του Μέσι

Την παύση των καθηκόντων του υφυπουργού αθλητισμού της Αργεντινής, Χούλιο Γκάρο, ανακοίνωσε το γραφείο του προέδρου της χώρας Χαβιέρ Μιλέι.

Ο σάλος που έχει προκληθεί στα social media, από βίντεο που έχει δημοσιευθεί και δείχνει τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής να τραγουδούν συνθήματα για την καταγωγή των Γάλλων ποδοσφαιριστών είναι μεγάλος.

Ο Χούλιο Γκάρο ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι, ως αρχηγός και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας να ζητήσουν συγγνώμη γι αυτά τα συνθήματα. Η κίνηση αυτή του πρώην -πλέον- υφυπουργού αθλητισμού δεν άρεσε στην κυβέρνηση και τον έπαυσαν από τα καθήκοντά του.

“Το Γραφείο του Προέδρου αναφέρει ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να πει τι να σχολιάσει, τι να σκεφτεί ή τι να κάνει στην Εθνική Αργεντινής, στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δύο φορές πρωταθλήτρια Αμερικής ή σε οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Για το λόγο αυτό, ο Χούλιο Γκαρό παύει να είναι υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...