Σάλος: Οργάνωση-φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την υποψηφιότητα του Φάμελλου

Πέρσι, μόλις έφυγε η Νέα Αριστερά, οι οργανώσεις αδρανοποιήθηκαν εντελώς. Κανείς δεν ήξερε ποιος έμεινε και ποιος έφυγε. Αντιπρόσωποι; Λάθος λέξη

Διαβάστε τι αποκαλύπτει η ιστοσελίδα newpost.gr:
Σου στέλνουν email και νομίζεις ότι έπεσες σε ταινία τρόμου. «Ενημέρωση για την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου», λέει. Και αναρωτιέσαι: ποιος; Από πού; Μα φυσικά, από τη «θρυλική» Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας Αττικής – γνωστή και ως το απόλυτο φάντασμα. Δεν το λέω εγώ. Το λένε αυτοί που προσπαθούν να βρουν μέλη, οργανώσεις και εκπροσώπους σε πανεπιστήμια της Αττικής, όπου το μόνο που βρίσκουν είναι σιωπή και ερείπια.

Πέρσι, μόλις έφυγε η Νέα Αριστερά, οι οργανώσεις αδρανοποιήθηκαν εντελώς. Κανείς δεν ήξερε ποιος έμεινε και ποιος έφυγε. Αντιπρόσωποι; Λάθος λέξη. Και η περίφημη Νομαρχιακή, αντί να οργανώσει εκλογές, έκανε το καλύτερο που μπορούσε: αυτοδιορίστηκε! Ναι, διάβασες σωστά. Με έναν «συναινετικό» αυτοδιορισμό που δεν θυμίζει σε τίποτα δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτά, λοιπόν, συνέβησαν, κι ας μην το ήξερες.

Κι εδώ είναι το πιο ενδιαφέρον: Μάθαμε για τον Σωκράτη Φάμελλο. Ωραία! Αλλά για τον Παύλο Πολάκη; Σιωπή. Και τώρα, τι θα γίνει με τον Στέφανο Κασσελάκη; Θα υπάρξει άλλη μία ανακοίνωση ή το φάντασμα θα εξαφανιστεί για ακόμα μια φορά; Αλήθεια, υπάρχει η Νομαρχιακή Παιδείας ή μήπως την ψάχνουμε ανάμεσα στις στάχτες της αδράνειας;

Για την εκπαιδευτική κοινότητα, για τα θέματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς, για τα προβλήματα στην εκπαίδευση, δεν ακούσαμε τίποτα. Σχολική βία, διορισμοί, κενά – όλα αυτά περνάνε στα ψιλά. Αλλά για υποψηφιότητες; Εκεί, να δείτε, τρέχουν! Φυσικά, όχι για όλους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...