Σάλος με όσα απαράδεκτα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τις γυναίκες (vid)

Μια «παλαιολιθική» αντίληψη περί της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία εξέφρασε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real FM, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου φάνηκε να εξίσταται για ορισμένα ζητήματα, καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το μανιώδες ρεπορτάζ “τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο…”. Μακάρι να είχαμε τετραμελείς οικογένειες, εδώ δεν έχουμε τετραμελείς οικογένειες. Εδώ μετά βίας λέμε να κάνουν ένα παιδί οι οικογένειες και δεν το κάνουν… Δεν χρειάζεται να σπουδάζετε αγαπητές μου μέχρι τα 35 σαν να κάνετε όλες διδακτορικό… Που είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα. Εγώ το λέω σε όσες νέες γυναίκες γνωρίζω “κάνε παιδί, βρες τον άνθρωπο που αγαπάς, κάνε μαζί του ένα παιδί και μετά άστο, όπως πάει…Αλλά και μόνη σου θα το μεγαλώσεις καλά”».

Και συνέχισε: «Για να μην σας πω δηλαδή ότι καλύτερα τα μεγαλώνουν μόνες τους οι γυναίκες, παρά με την δική μας παρουσία. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα, να έχεις κι εκείνο και το άλλο. Τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο, πάπαλα, δεν θα πάει Μύκονο. Έχει πάρα πολλά μέρη για να πάει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ