Σάλος με το μπαράζ παρεμβάσεων του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση των υποκλοπών – Η αποκάλυψη για τον βρόμικο ρόλο πασίγνωστου δημοσιογράφου (pic)

Σε μπαράζ παρεμβάσεων του μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών, ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει τα ακόλουθα:

Μπράβο στη Δικαιοσύνη. Όπως είχαμε προβλέψει, ενώ είναι εμφανές ότι υπήρχε κοινό κέντρο υποκλοπών με δυο βραχίονες παρακολούθησης ΕΥΠ και predator (πράγμα που αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ήταν κοινά σημαντικά πρόσωπα σε παρακολούθηση ) η Δικαιοσύνη δεν βλέπει πουθενά την κυβέρνηση σε όλο αυτό. Θα ασκήσει διώξεις σε τρίτους που σχετίζονται με εταιρείες μονο και μόνο για να πει ότι εξιχνίασε τις υποκλοπές. Όπως και στη Novartis δεν φταίνε πολιτικοί αλλά κάποιοι άλλοι, κακόβουλοι και εκτός πολιτικού πλαισίου. Ίσως και το γνωστό ρακούν που φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Βαξεβάνη:

Τώρα που κλείνοντας και το σκάνδαλο των υποκλοπών το #Documento επιβεβαιώνεται σε όλα, οφείλω να σημειώσω το εξής και όποιος κατάλαβε κατάλαβε (τα υπόλοιπα σε σχετικό βιβλίο):
Και στο σκάνδαλο Novartis και σε αυτό των υποκλοπών, υπήρξε δημοσιογράφος με πολύ βρόμικο ρόλο.
⭕️Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει από την ουσία των δυο σκανδάλων εμφανίζοντάς τα ως μη σχετιζόμενα με πολιτικά πρόσωπα. Μάλιστα για αυτό των υποκλοπών προωθούσε την άποψη ότι «αυτά γίνονται παντού»
⭕️Χτύπησε επίμονα το Documento που πρωτοστατούσε στις αποκαλύψεις δίνοντας απαξιωτικά δημοσιεύματα και στο εξωτερικό
⭕️Δημιούργησε επιμελώς την εικόνα ότι στα σκάνδαλα αυτά πρωταγωνιστές είναι ιδιώτες. Αυτούς τους ιδιώτες τους έκανε γνωστούς στην κοινή γνώμη κάνοντας συνεχή δημοσιεύματα, ώστε να εμφανίζονται ως μόνοι υπεύθυνοι

ΥΓ: αυτόν τον δημοσιογράφο όταν τον είχε ρωτήσει πριν από χρόνια κάποιος διπλωμάτης αν ισχύουν όσα λένε πως συνεργάζεται με τις Μυστικές Υπηρεσίες, είχε απαντήσει «ναι αλλά όχι με χρήματα, απλώς ανταλλακτικά»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ