Το πρώτο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» της σεζόν μετατράπηκε σε πολιτική σάτιρα–καταπέλτη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Λάκης Λαζόπουλος στήνουν ένα σκετσάκι που “πονάει” το Μαξίμου
Ένα εκρηκτικό τηλεοπτικό δίδυμο ανέβηκε στη σκηνή του πρώτου φετινού «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» στο MEGA και, όπως ήταν φυσικό, έκανε πάταγο. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Απόστολος Γκλέτσος άφησαν για λίγο τα χαμόγελα και έστησαν μια καυστική επιθεώρηση με φόντο το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.
Με τη γνωστή του δηκτική γλώσσα, ο Λαζόπουλος περιέγραψε τη “φραπέδικη” Ελλάδα της Δεξιάς, όπου —όπως είπε— «με έναν φραπέ στο χέρι, κάποιοι έκαναν δουλειές δισεκατομμυρίων και μετά δήλωναν ότι δεν ήξεραν τίποτα».
Ο Γκλέτσος, μπαίνοντας στο κλίμα, απάντησε με το δικό του καυστικό ύφος:
«Και πού να ήξεραν; Είχαν τα καλαμάκια στα αυτιά!».
Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ το σκετς σχολιάστηκε έντονα στα social media.
Χιλιάδες χρήστες μίλησαν για την πιο “εύστοχη πολιτική σάτιρα των τελευταίων ετών”, καθώς το ντουέτο Λαζόπουλου – Γκλέτσου δεν χάρισε κάστανα σε κανέναν, βάζοντας στο στόχαστρο τόσο την κυβέρνηση όσο και το «σύστημα» που την περιβάλλει.
Απόστολος Γκλέτσος – Λάκης Λαζοπουλος περιγράφουν πώς η ΝΔ με «φραπέδες» λήστεψαν την χώρα #ΟΠΕΚΕΠΕ pic.twitter.com/tYXw2c3KeT
— Marka2‼️ (@Marka2free) October 30, 2025
