Σάλος και όργιο φημών για Αλαφούζο: Άρης Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου κατήγγειλαν στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη

Από το zoornalistas.com

Έγραψε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δεληπέτρος: «Όταν έτυχε να δω ότι ο Πορτοσάλτε κατηγορούσε παρατρεχάμενους του… Μητσοτάκη που έδωσαν “σκανδαλωδώς” ελληνική υπηκοότητα σε νεαρό ποδοσφαιριστή, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα. Ο Πορτοσάλτε; Προβληματίστηκα πολύ περισσότερο όταν συνειδητοποίησα ότι το διαβατήριο δόθηκε σε ποδοσφαιριστή του… Παναθηναϊκού του Αλαφούζου και η καταγγελία γινόταν από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου! Ο Αλαφούζος;».

Ο Άρης Πορτοσάλτε και η Μαρία Αναστασοπούλου κατήγγειλαν από την τηλεόραση ένα πρόσωπο του πρωθυπουργικού γραφείου. «Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ», λέει το site του ΣΚΑΪ, «ο Αργεντινός Τιάγκο Ρομάνο πήρε την ελληνική υπηκοότητα με διαδικασίες fast track, για να πραγματοποιηθεί τελικά η μετακόμισή του την ιταλική ομάδα ως κοινοτικός. Διαδικασίες για τις οποίες φέρεται να έτρεξαν μέσω προσώπου που βρίσκεται κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο».

Μαρία Αναστασοπούλου και Άρης Πορτοσάλτε
Μαρία Αναστασοπούλου και Άρης Πορτοσάλτε

Τι συμβαίνει εδώ; ΣΚΑΪ και Άρης Πορτοσάλτε να μιλούν για κυβερνητικό σκάνδαλο; Ρε μπράβο εξέλιξη.
Ο καλός συνάδελφος Γιώργος Μανταίος που γνωρίζει πολύ καλά τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, με εκτενή ανάρτησή του στα facebook διηγείται μία πραγματικά ωραία ιστορία. Που εξηγεί πολλά πράγματα.
Ο Τιάγκο Ρομάνο ήταν 1,5 έτους όταν ο πατέρας του ήλθε για πρώτη φορά το 2008 για να παίξει στον Εργοτέλη. Δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα, ούτε ο πατέρας, ούτε ο Τιάγκο, ο οποίος από τα 6 του χρόνια αγωνιζόταν σε ελληνικές ακαδημίες και όλοι μιλούσαν για τεράστιο ταλέντο. Προσπαθούσε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο εδώ και χρόνια για να αγωνιστεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Στον Παναθηναϊκό πετούσαν αετό και δεν είχαν φροντίσει ούτε με την υπηκοότητα να τον βοηθήσουν ούτε να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο.


Όλη η πιάτσα των ακαδημιών γνώριζε τουλάχιστον από το 2021 (όταν έγινε η επανεκκίνηση από την πανδημία) ότι αυτό το παιδί είναι για μεγάλα πράγματα. Ήταν σίγουρο.
Στα 18 του έβγαλε διαβατήριο, έφυγε για την Ίντερ και ο Παναθηναϊκός πήρε ψίχουλα από τα τροφεία.

Ο Γιώργος Μανταίος θεωρεί ότι γι’ αυτό βγήκε στα ΜΜΕ «θέμα» ότι υπάρχει κυβερνητικό σκάνδαλο. Επειδή ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος έχασαν έναν σπουδαίο παίκτη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με φόντο το ΣΚΑΪ
Ο Γιάννης Αλαφούζος με φόντο το ΣΚΑΪ


Και συνεχίζει: «Ο Τιάγκο θα έφευγε, με διαβατήριο ή χωρίς, από τη στιγμή που κλήθηκε στην Κ20 της Αργεντινής. Γι’ αυτό και δεν εμφανίστηκε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟ, που τότε άρχισε να καταλαβαίνει τι γκάφα έχει κάνει… Οτι υπάρχουν sites τα οποία αναπαράγουν την προπαγάνδα σε βάρος του παιδιού, είναι χυδαίο και κατάπτυστο. Επί της ουσίας, ο ΣΚΑΙ και όσοι υιοθέτησαν τα περί “σκανδάλου”, του εκλ@σ@ν μια μάντρα του παίκτη της Ίντερ. Εκτός κι αν ελπίζουν σε ανάκληση διαβατηρίου (δηλαδή υπηκοότητας ΕΕ) με στόχο να του δυσκολέψουν όσο μπορούν την καριέρα. Δηλαδή και άσχετοι και ανίκανοι και χαιρέκακοι. Δε νομίζω όμως ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πλέον το παιδί παίζει μπάλα σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο από Ελλάδα και Αλαφούζο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ