Σάλος για τον Τσίπρα που γίνεται… νέος Μητσοτάκης – Χαριεντίζεται με Τούρκους πολιτικούς και ολιγάρχες (vid)

Την ώρα που η Άγκυρα αμφισβητεί ευθέως και σε καθημερινή βάση τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας χαριεντίζεται με Τούρκους πολιτικούς και ολιγάρχες. Την Παρασκευή συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και επαίρετο: «Έχω δουλέψει ιδιαίτερα για την ελληνοτουρκική φιλία».

Το Σάββατο μίλησε στην τελετή αποφοίτησης του Koc University, το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Ραχμί Κοτς, του ορκισμένου εχθρού της χώρας μας και αποκαλούμενου «μεγιστάνα με τα αιματοβαμμένα χέρια»!

Ο Τσίπρας μάς προέκυψε νέος… Μητσοτάκης δοθείσης της εξαιρετικά στενής σχέσης που συνδέει τον πρωθυπουργό μας με τον Τούρκο μεγιστάνα.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού με την χαρακτηριστική μπέρτα που φορούν οι ακαδημαϊκοί

Ο Τσἰπρας έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και άφησε πίσω του συντρίμμια. Εσχάτως, ευαγγελίζεται την νέα Κεντροαριστερά και διατυπώνει το όραμά του για το μέλλον.

Στην Κουμουνδούρου πνέουν μένεα για την συμπεριφορά του και ο Κασσελάκης τού πετάει το γάντι για την ηγεσία του κόμματος. Και ο Αλέξης κρύβεται πίσω από τις λέξεις… τις ελληνικές. Στα τούρκικα καλά τα πάει.

Όπως είπε στην ομιλία του, ένας νεαρός Τούρκος τον πλησίασε και τον ξάφνιασε λέγοντάς του να μην τα παρατήσει. Του είπε πως οι Τούρκοι έχουν ένα ρητό: Boyun eğme. – Κράτα το κεφάλι σου ψηλά. Και αυτό είναι κάτι που θα το θυμάται πάντα.

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...