Σάλος για τον δημοσκόπο που έβγαζε την Άννα Διαμαντοπούλου δεύτερη και μάλιστα με διαφορά στο ΠΑΣΟΚ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Και στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ οι δημοσκόποι διασύρθηκαν. Πέτυχαν αποκλειστικά το προφανές: Την πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη. Σιγά τα αβγά. Από εκεί και πέρα το χάος.

Σάλος πάντως έχει ξεσπάσει και ήδη γίνεται χαμός στα δημοσιογραφικά γραφεία και όχι μόνο με πασίγνωστο δημοσκόπο που τις παραμονές των εσωκομματικών εκλογών εμφάνιζε τον Άννα Διαμαντοπούλου δεύτερη και μάλιστα με διαφορά. Τελικά διαψεύστηκε. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήρθε τέταρτη.

Για να την ιστορία να σας γράψω ότι ο συγκεκριμένος δημοσκόπος, στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, είχε δεχτεί πιέσεις από το σύστημα Μητσοτάκη να εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία στο 33 ή 34 ή 35%, όπως έκαναν χωρίς ντροπή και οι υπόλοιποι δημοσκόποι, που γνώριζαν ότι το κόμμα Μητσοτάκη δεν μπορούσε να πάει πάνω από το 30%. Τελικά την είχε δείξει στο 31% και παρά το γεγονός ότι είχε κάνει φιλότιμες προσπάθειες είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του. Βέβαια συνεργάζεται με τηλεοπτικό σταθμό που θέλει να γκρεμίσει τον Μητσοτάκη και αυτό έχει τη σημασία του. Πάντως η ΝΔ είχε πάρει 28%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...