Σάλος για τη Βούλτεψη και τον υπουργό του Μητσοτάκη που γλεντούσε προκλητικά κάνοντας κλάμπινγκ ενώ η Αττική καιγόταν – Αυτονόητη η αποπομπή τους (vid)

Το on air παραλήρημα με τις αντιεπιστημονικές απόψεις της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία για ακόμα μια φορά προσπάθησε να ξεπλύνει τις κυβερνητικές ευθύνες, αλλά και το γεγονός ότι ο υφυπουργός Υποδομών και βουλευτής Ανατολικής Αττικής (!!!), Βασίλης Οικονόμου διασκέδαζε σε κλαμπ στη Ρόδο την ώρα που καιγόταν η περιφέρεια του, στηλιτεύει με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο ένας υφυπουργός κάνει κλάμπινγκ την ώρα της πυρκαγιάς. Η άλλη υφυπουργός σκαρφίζεται mega και micro-mega πυρκαγιές για να κοροϊδέψει τον κόσμο» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Θα ήταν αυτονόητη η αποπομπή τους -στο όνομα κάθε πολίτη που ζητάει στοιχειώδη αξιοπρέπεια-, αλλά εδώ ο Πρωθυπουργός δεν αποπέμπει τον αρμόδιο υπουργό κ. Κικίλια, θα αποπέμψει αυτούς;»

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Το on air παραλήρημα με τις αντιεπιστημονικές απόψεις της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία για ακόμα μια φορά προσπάθησε να ξεπλύνει τις κυβερνητικές ευθύνες, αλλά και το γεγονός ότι ο υφυπουργός Υποδομών και βουλευτής Ανατολικής Αττικής (!!!), Βασίλης Οικονόμου διασκέδαζε σε κλαμπ στη Ρόδο την ώρα που καιγόταν η περιφέρεια του, στηλιτεύει με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. Διαβάστε επίσης: Τρικυμία εν κρανίω η Βούλτεψη: Ανέλαβε ρόλο… πυρομετεωρολόγου – «Ήταν μικρο-mega πυρκαγιά… έχει και στο Τολέδο» (Video) Εύκολα, γρήγορα και απλά | FreeTips247 FreeTips247 Βασίλη και ψεύδεσαι και τα φοράς λάθος! – Documento Documento News by Taboola «Ο ένας υφυπουργός κάνει κλάμπινγκ την ώρα της πυρκαγιάς. Η άλλη υφυπουργός σκαρφίζεται mega και micro-mega πυρκαγιές για να κοροϊδέψει τον κόσμο» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Θα ήταν αυτονόητη η αποπομπή τους -στο όνομα κάθε πολίτη που ζητάει στοιχειώδη αξιοπρέπεια-, αλλά εδώ ο Πρωθυπουργός δεν αποπέμπει τον αρμόδιο υπουργό κ. Κικίλια, θα αποπέμψει αυτούς;»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ