Σάλος από τις δηλώσεις «γαλάζιου» βουλευτή: «Υπάρχουν τενεκέδες στους 158 της ΝΔ» – Ειρωνίες για τον «μεγάλο γκουρού» Γκρίνμπεργκ (vid)

Σάλο στη ΝΔ και θέμα στο Μέγαρο Μαξίμου έχει προκαλέσει ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος αποκάλυψε ότι στους 158 κυβερνητικούς βουλευτές «υπάρχουν τενεκέδες».

Μάλιστα ο Γιάννης Λοβέρδος τάχθηκε κατά των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και άφησε αιχμές για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταν Γκρίνμπεργκ, το οποίο ειρωνικά χαρακτήρισε εμμέσως «μεγάλο γκουρού» που «έπεσε έξω» στις εκλογές.

Ο Γ. Λοβέρδος μιλούσε στο Κανάλι της Βουλής και όταν ρωτήθηκε αν η ΝΔ έχει πάγκο ανέφερε: «Βεβαίως. Είναι ψευδέστατο αυτό. Δεν λέω όλοι. Υπάρχουν και τενεκέδες μεταξύ των 158, όπως σε όλα. Υπάρχουν και γαλάτο μεταξύ των 158, αλλά στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι βουλευτές είναι αξιολογότατοι».

«Πρέπει να μπουν περισσότεροι από την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτούς εκλέγει ο ελληνικός λαός. Καλώς ή κακώς αυτούς εκλέγει. Δεν εκλέγει τον άλλον. Εκτός αν μου πεις ότι φέρνω το μεγάλο ταλέντο το οποίο έχει διαπρέψει παγκοσμίως και τον φέρνω και τον κάνω υπουργό Οικονομικών γιατί είναι ο μεγάλος γκουρού της οικονομίας. Είδαμε όμως ότι ο μεγάλος γκουρού σε αυτές τις εκλογές πέσαν έξω», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Για την παρουσία των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών ο Γ. Λοβέρδος είπε ότι είναι «ανήθικο»: «Είμαι σφόδρα εναντίον, σφόδρα, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Τι σημαίνει εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί; Τους είδαμε. Δεν μπορούσαν να γίνουν οι ίδιοι βουλευτές, γίναν υπουργοί και μετά πήγαν σε περιφέρεις για να εκλεγούν ως υπουργοί. Ε αυτό το θεωρώ και ανήθικο κατά τη γνώμη μου. Και το θεωρεί και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα ότι είναι ανήθικο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ