Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον ΣΚΑΪ – «Κόβουν» την Βανδή επειδή δυσαρέστησε τους Τούρκους

Στη σκιά μιας ακόμη πρόκλησης της Τουρκίας κατά της Ελλάδας με την «πολιορκία» της Κάσου από τουρκικά πολεμικά πλοία και την αρχική αφωνία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που στη συνέχεια έγινε άναρθρη κραυγή για το θέμα, μια σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως και αφορά τον ΣΚΑΪ, οι «δεσμοί» του οποίου με την Άγκυρα είναι ισχυροί λόγω της ιδιοκτησίας του.

Μιας ιδιοκτησίας, που όπως αποκάλυψε ο Αντιναύαρχος ε.α. και Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Κοινωνία Αξιών Στέλιος Φενέκος, κάνει κουμάντο και δίνει εντολές αποκλεισμού, ελέγχοντας και χειραγωγώντας την ενημέρωση σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας!

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει στο Τσεσμέ με φόντο τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ, ο κ.Φενέκος έκανε μια ανάρτηση-κόλαφο στο facebook, σημειώνοντας ότι ο ΣΚΑΙ «χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα».

Σύμφωνα με τον αντιναύαρχο ε.α. ο μεγαλοεπιχειρηματίας του καναλιού του Φαλήρου Ατζούν Ιλίτζαλι απέκλεισε δια παντός την Δέσποινα Βανδή από το ΣΚΑΪ, λόγω αυτής της άρνησής της!

Ο Τούρκος καναλάρχης του ΣΚΑΪ
Ο Τούρκος καναλάρχης του ΣΚΑΪ

«Προσέξτε, σε Ελληνικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας έρχεται ο Τούρκος Ατζούν κι επιβάλλει τιμωρία σε Ελληνίδα καλλιτέχνιδα λόγω αυτής της άρνησής της, λες και κάνει κουμάντο και στην Ελλάδα στα ΜΜΕ και σε όλους εμάς», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ.Φενέκος.

«Προσωπικά εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια αρνήθηκα δημόσια και με επιστολή μου να συμμετάσχω σε οιαδήποτε εκπομπή του ΣΚΑΙ, λόγω της εξώφθαλμης φιλοτουρκικής προσέγγισης και χειραγώγησης του από Τουρκικά συμφέροντα», προσθέτει εξηγώντας τον τίτλο στην ανάρτησή του: «Να γιατί αρνούμαι να πάω στο ΣΚΑΙ που χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα».

Δείτε την ανάρτηση:
Να γιατί αρνούμαι να πάω στο ΣΚΑΙ που χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα

Διαβάζω ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Σκάϊ (Τούρκος Ατζούν) απέκλεισε δια παντός την Δέσποινα Βανδή από το ΣκάΪ, λόγω της άρνησής της να τραγουδήσει στην Σμύρνη, με την Τουρκική Σημαία και τον Ατατούρκ σε τεράστιες σημαίες πίσω της στην σκηνή.

Η Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή

Και δεν θα σχολιάσω την άρνηση της Βανδή (που εάν είχαν συμφωνηθεί άλλα και δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις από τους διοργανωτές προφανώς έχει δίκιο), αλλά για την εξωφρενική απόφαση Ατζούν.

Προσέξτε, σε Ελληνικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας έρχεται ο Τούρκος Ατζούν κι επιβάλλει τιμωρία σε Ελληνίδα καλλιτέχνιδα λόγω αυτής της άρνησής της, λες και κάνει κουμάντο και στην Ελλάδα στα ΜΜΕ και σε όλους εμάς.

Προσωπικά εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια αρνήθηκα δημόσια και με επιστολή μου να συμμετάσχω σε οιαδήποτε εκπομπή του Σκάϊ, λόγω της εξώφθαλμης φιλοτουρκικής προσέγγισης και χειραγώγησης του από Τουρκικά συμφέροντα.

Σήμερα αποδεικνύεται καταφανώς ο έλεγχος που ενασκείται στο συγκεκριμένο κανάλι από τα Τουρκικά συμφέροντα.

Αλήθεια τι λέει ο αρμόδιος Υπουργός για τον έλεγχο αυτό και την χειραγώγηση που ενασκείται σε ένα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι;

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ