Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Νέες συνομιλίες – φωτιά του Μαρινάκη που έγραψε ο κοριός της ΕΥΠ βγάζει στη φόρα ο Τριανταφυλλόπουλος (aud)

  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις. 

  Διαβάστε το ρεπορτάζ του zougla.gr που ακολουθεί: 

  Το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με συνεργάτες, φίλους και υπαλλήλους του παντός είδους, από καθηγητές και πολιτικούς, δικηγόρους ή επαγγελματίες της πιάτσας των λιμανιών, είναι ένας μικρός δημοσιογραφικός θησαυρός. Τις συνομιλίες υπέκλεψε νομίμως και με εισαγγελική εντολή η ΕΥΠ.

  Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις συνομιλίες αυτές έγιναν αποδεκτά από το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση NOOR1 και τους 3 τόνους ηρωίνη που μεταφέρθηκαν από τον Περσικό Κόλπο στην Ελευσίνα. Είναι η πρώτη φορά που στοιχεία από νόμιμες υποκλοπές που αφορούσαν την υπόθεση των στημένων του ποδοσφαίρου χρησιμοποιούνται ως υλικό της δικογραφίας στη δίκη για το NOOR1.

  Παράλληλα όμως έρχονται στο φως και άλλα στοιχεία, που δεν σχετίζονται με τις δύο αυτές μεγάλες ποινικές υποθέσεις και είναι είτε αποδείξεις, είτε ενδείξεις ή αποχρώσες ενδείξεις εμπλοκής του εφοπλιστή-εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ή συνεργατών του σε μη νόμιμες υποθέσεις και διαδικασίες.

  Ακούστε τα ηχητικά ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ