Νέες συνομιλίες – φωτιά του Μαρινάκη που έγραψε ο κοριός της ΕΥΠ βγάζει στη φόρα ο Τριανταφυλλόπουλος (aud)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ του zougla.gr που ακολουθεί: 

Το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με συνεργάτες, φίλους και υπαλλήλους του παντός είδους, από καθηγητές και πολιτικούς, δικηγόρους ή επαγγελματίες της πιάτσας των λιμανιών, είναι ένας μικρός δημοσιογραφικός θησαυρός. Τις συνομιλίες υπέκλεψε νομίμως και με εισαγγελική εντολή η ΕΥΠ.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις συνομιλίες αυτές έγιναν αποδεκτά από το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση NOOR1 και τους 3 τόνους ηρωίνη που μεταφέρθηκαν από τον Περσικό Κόλπο στην Ελευσίνα. Είναι η πρώτη φορά που στοιχεία από νόμιμες υποκλοπές που αφορούσαν την υπόθεση των στημένων του ποδοσφαίρου χρησιμοποιούνται ως υλικό της δικογραφίας στη δίκη για το NOOR1.

Παράλληλα όμως έρχονται στο φως και άλλα στοιχεία, που δεν σχετίζονται με τις δύο αυτές μεγάλες ποινικές υποθέσεις και είναι είτε αποδείξεις, είτε ενδείξεις ή αποχρώσες ενδείξεις εμπλοκής του εφοπλιστή-εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ή συνεργατών του σε μη νόμιμες υποθέσεις και διαδικασίες.

Ακούστε τα ηχητικά ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;