ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μυστική συνάντηση Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη – Τι συζήτησαν

Συνάντηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχαν δύο από τους πλέον ισχυρούς Έλληνες οικονομικούς παράγοντες του τόπου. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο χρόνος της συνάντησης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιήθηκε την επομένη της εισβολής των δικαστικών αρχών μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής “Δίκη” στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης. 

Η συνάντηση των δύο ισχυρών οικονομικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, μιας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, Βαρδής Βαρδινογιάννης και Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. 

Το μενού περιελάμβανε πολλά θέματα: Την πορεία της ελληνικής οικονομίας, πιθανότατα τα επιχειρηματικά σχέδια, το ποδόσφαιρο, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το μενού είχε και… Αλαφούζο.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Αλαφούζος, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει πολλούς, σε όλα τα επίπεδα και σε όλη τη σφαίρα της δημόσιας ζωής, να αναρωτιούνται που το πηγαίνει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχει χάσει, συνολικά, τον προσανατολισμό του. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα