Όλα τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο – Τι λένε κάτοικοι

Τα ίχνη του ανθρώπου που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μια 25χρονη που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ενώ έκανε βόλτα επί της οδού Ηπείρου κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στα Τουρκοβούνια, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι.

Σημαντική για την εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρούν οι Αστυνομικοί, σύμφωνα με “ΤΑ ΝΕΑ”, την κατάθεση της κοπέλας καθώς υπάρχουν αρκετά κενά στην υπόθεση που πρέπει να καλυφθούν, με τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζουν αρκετά σενάρια: από το ενδεχόμενο να ήταν μια τυχαία επίθεση κάποιου μανιακού με απώτερο σκοπό τη σεξουαλική επίθεση μέχρι την πράξη αντεκδίκησης ή ερωτικής αντιζηλίας. Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της, αναζητώντας παράλληλα υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της επίθεσης, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν- αρχικώς- στην ταυτοποίηση του οχήματος του δράστη.

Τον κύκλο επαφών, πιθανές προσωπικές αντιπαραθέσεις, τον λόγο που βρισκόταν τέτοια προχωρημένη ώρα σε απομονωμένη περιοχή στα Τουρκοβούνια εξετάζου επίσης τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο”. “Δεν γνωρίζω ποιος ήταν” είπε σε κατάσταση σοκ η 25χρονη στους αστυνομικούς. Η 25χρονη έγκυος γυναίκα νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό” με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα της. Ο πλαστικός χειρουργός που την εξέτασε έκρινε ότι δεν χρήζουν επέμβασης και μπορούν να επουλωθούν με αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο και χρειάστηκε η συνδρομή ψυχολόγου.

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν βγαίνουν» δήλωσε στο MEGA, κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: “είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχη δεν απέβησαν μοιραία». «Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....