Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Δολοφόνησαν 20χρονη μπροστά στο 11 μηνών μωρό της και κρέμασαν τον σκύλο

Αγριο έγκλημα σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη γυναίκα, την οποία δολοφόνησαν τρεις ληστές που εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οδού Πανάγου, μπροστά στο 33χρονο σύζυγό της και 11 μηνών παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν από μία μπαλκονόπορτα του σπιτιού. Πριν μπουν στο σπίτι έδειξαν τα πρώτα σημάδια αγριότητας καθώς δεν δίστασαν να σκοτώσουν το σκυλί της οικογένειας, καθώς τους είδε και γάβγιζε. Το σκυλί το βρήκαν οι αστυνομικοί κρεμασμένο στα κάγκελα του κήπου.

Βασάνισαν και δολοφόνησαν την 20χρονη

Στη συνέχεια οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τον 33χρονο άνδρα στη συνέχεια επιτέθηκαν στην 20χρονη σύζυγό του. Πιθανόν κακοποίησαν τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που είχαν χρήματα και κοσμήματα και καθώς εκείνη φώναζε, είτε την στραγγάλισαν, είτε προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι.

Ένας ηλικιωμένος γείτονας που άκουγε τις εκκλήσεις του άνδρα για βοήθεια επικοινώνησε στις 06:14 με την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στον κήπο το σκυλί της οικογένειας είχε θανατωθεί.
Στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι και από ένα παράθυρο, πιθανότατα από εκεί που είχαν εισβάλει οι δράστες. Μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά εντόπισαν το 11 μηνών παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του, να κλαίει. Το σπίτι είναι αναστατωμένο και ψαγμένο. Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για να συλλέξει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η νεκρή ήταν 20 χρόνων έχει και βρετανικό διαβατήριο, ενώ ο άνδρας είναι 33 χρόνων πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, έχει επικοινωνήσει και αυτός με την Άμεση Δράση στις 06:30. Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.
Ακόμα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....