Φρίκη: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει το παλιοτόμαρο του Κολωνού – Οι επικοινωνίες με τον Μ. και ο ρόλος κλειδί στο κύκλωμα

Φρίκη. Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη δυσώδη υπόθεση του 53χρονου μαστρωπού Ηλία Μίχου, ο οποίος εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό. Οι αποκαλύψεις σχετικά με αυτή την υπόθεση, μόλις έχουν ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν, η συνέχεια των όσων θα αποκαλυφθούν, θα προκαλέσουν αποτροπιασμό. Χθες το βράδυ η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ηλία Μίχου, αλλά και του 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη –είναι παντρεμένος με τρία παιδιά-, οι οποίοι κατηγορούνται με την κατηγορία του βιασμού και της σωματεμπορίας ανηλίκου. Η υπόθεση όμως δεν σταματάει εκεί.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, ο Ηλίας Μίχος είχε δημιουργήσει περίπου 70 προφίλ σε διαδικτυακές εφαρμογές και μιλούσε σε υποψήφιους πελάτες σαν να ήταν ο ίδιος το 12χρονο κορίτσι. Βάσει των πληροφοριών που μεταδίδει το documentonews.gr, ο Ηλίας Μίχος ο οποίος υποκρινόταν –σε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ανθρώπων-, ότι ήταν το ανήλικο κορίτσι, έλεγε στους υποψήφιους πελάτες ότι ήταν 16 ετών. Ακόμα φαίνεται να ήθελε οι υποψήφιοι πελάτες να μην ήταν άνω των 40 ετών. Ο Ηλίας Μίχος φαίνεται να ζητούσε από τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ένα ποσό που κυμαινόταν από 50 έως 230 ευρώ, κάθε φορά που εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι. Η τιμή διαμορφωνόταν ανάλογα με το ποιες φρικαλέες «υπηρεσίες» ήθελαν οι εκάστοτε βιαστές του κοριτσιού. Παράλληλα, ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε δώσει στο κορίτσι ένα δεύτερο κινητό, μέσω του οποίου επικοινωνούσαν από την εφαρμογή Viber.

Είναι επίσης συγκλονιστικό ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ηλίας Μίχος πήγαινε το 12χρονο σε αυτά τα ραντεβού και μετά αποχωρούσε, αφήνοντας το κορίτσι μόνο του με τους βιαστές. Στη συνέχεια το κοριτσάκι γυρνούσε μόνο του στο σπίτι. Το κύκλωμα ενδεχομένως να είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού ο Ηλίας Μίχος φέρεται να επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τον Μ, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές. Ο τελευταίος φέρεται να έκλεινε κι αυτός αυτά τα φρικαλέα ραντεβού και να πήγαινε πελάτες στον Ηλία Μίχο.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι ο Ηλίας Μίχος γνώριζε εδώ και περίπου ένα μήνα ότι είναι αρκετά πιθανό να αναζητηθεί από τις Αρχές, αφού η μάνα του 12χρονου κοριτσιού είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια του μαστροπού όταν έμαθε τα βασανιστήρια που υπέστη το παιδί της. Παρόλα αυτά, ο Μίχος φαίνεται πως, άρχισε να αισθάνεται ασφαλής, θεωρώντας πως αφού περνούσαν οι μέρες, τελικά δεν πρέπει να έγινε καταγγελία σε βάρος του από τη μητέρα. Είχε όμως κάνει λάθος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...