Το κοινό εύρημα στο συκώτι σε Μαλένα και Τζωρτζίνα – Τι συνδέει τους δύο θανάτους

Παραμένει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση να είναι συνεχείς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive φαίνεται να υπάρχει ένα κοινό κοινό εύρημα στη Μαλένα και την Τζωρτζίνα και ίσως αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δυο θανάτων.

Συγκεκριμένα έχει βρεθεί εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων και στα δύο παιδιά. Στη Μαλένα μάλιστα ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό και ίσως αυτό αποτελέσει φωτίσει τους δύο θανάτους σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Για την Τζωρτζίνα έχει ολοκληρωθεί ο ποσοτικός τοξικολογικός έλεγχος και η μόνη ουσία ήταν σε θανατηφόρα δόση ήταν η κεταμίνη.

Παράλληλα αναμένεται με αγωνία το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον επανέλεγχο για να άλλα δύο παιδιά της οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή, τη Μαλένα και την Ιριδα

Η Μαλένα πέθανε στις 13 Απριλίου 2019 και είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, ενώ μία μέρα πριν το συκώτι του παιδιού ήταν σε άριστη κατάσταση σύμφωνα με τις ιατρικές πηγές.

Από την άλλη η Τζωρτζίνα πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 2022 στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tlive και στο συκώτι της 9χρονης υπήρχε εκφύλιση ήπιου βαθμού.

Και στα δύο κορίτσια εντοπίστηκε πνευμονικό οίδημα και είχαν τινάγματα και σπασμούς. Παρούσα και στους δύο θανάτους ήταν η μητέρα των κοριτσιών.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγα 24ωρα έχει ολοκληρωθεί ο ποσοτικός προσδιορισμός και για τις άλλες ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας οι οποίες είναι εντός θεραπευτικών συγκεντρώσεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....