Τι συνέβη πραγματικά στην Bucha: Πιθανόν οι Ουκρανοί διέπραξαν τα εγκλήματα πολέμου (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έγκλημα πολέμου που σημειώθηκε στην Bucha της Ουκρανίας το διέπραξαν Ουκρανοί, σκότωσαν από εκδίκηση 410 πολίτες που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν το δράμα ώστε να φαίνεται ότι υπαίτιοι είναι οι ρώσοι

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα… όλος ο πλανήτης ασχολείται με ένα θέμα τις συγκλονιστικές εικόνες και video από την Bucha (προφέρεται Μπούχα ή Μπούκα) μια μικρή πόλη στα δυτικά που απέχει 37 χιλιόμετρα από το Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.
Οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου ήταν συγκλονιστικές.
Εκατοντάδες πτώματα, συγκεκριμένα 410 πτώματα, βρέθηκαν στους δρόμους της Bucha, μερικοί ήταν δεμένοι πισθάγκωνα οι εικόνες και τα video σοκάρουν ή σε κλειστούς χώρους όπου είχαν δολοφονηθεί.
Οι Ουκρανικές δυνάμεις κατηγορούν την Ρωσία ότι κατά την αποχώρηση από την Bucha εκτέλεσε πολίτες το οποίο θεωρείται έγκλημα πολέμου.
Η Ρωσία αντέδρασε άμεσα τονίζοντας ότι τα πτώματα ήταν ουκρανοί πολίτες που σκότωσαν οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας από εκδίκηση και σκηνοθέτησαν αυτό το έγκλημα πολέμου… για να στοχοποιήσουν την Ρωσία.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Δύση σχεδιάζει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας με αφορμή το σοκ της Bucha.
Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι οι Ουκρανοί μοίραζαν πίτες σε ρώσους στρατιώτες με στόχο να τους δηλητιράσουν και 500 άτομα κατέληξαν στα νοσοκομεία…
FPbtEz4XoAICbJu.jpg

Ποια είναι η αλήθεια;

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έγκλημα πολέμου που σημειώθηκε στην Bucha της Ουκρανίας το διέπραξαν Ουκρανοί, σκότωσαν από εκδίκηση πολίτες που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν το δράμα ώστε να φαίνεται ότι υπαίτιοι είναι οι ρώσοι.
Ο σκοπός της Ουκρανίας ήταν να ευαισθητοποιήσει την δύση και να κερδίσει περισσότερα από την Δύση.
Το βασικό σενάριο είναι αυτό…
Υπάρχουν κάποιες αποδείξεις

1)Ο δήμαρχος της πόλης Bucha, Anatoly Fedoruk ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από την Bucha χωρίς να αναφέρει τις θηριωδίες…
Οι θηριωδίες κατεγράφησαν όταν ο ουκρανικός στρατός που βιντεοσκοπούσε την είσοδο του στην πόλη κατέγραψε τα δεκάδες πτώματα αμάχων.
Το ερώτημα είναι το εξής.
Οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τις 30 Μαρτίου και οι Ουκρανικές δυνάμεις εμφανίστηκαν 4 ημέρες αργότερα.
Επί 4 ημέρες κείτονταν τα πτώματα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε;
Επί 4 ημέρες γιατί κανείς δεν αντέδρασε;
Γιατί ο Δήμαρχος όταν ανέφερε την απελευθέρωση της πόλης Bucha… δεν έκανε λόγο για αυτές τις κτηνωδίες;

2)Βρέθηκαν άμαχοι που φορούσαν λευκό περιβραχιόνιο το οποίο φορούσαν όσοι συνεργάζονταν για κάποιους λόγους με τις ρωσικές δυνάμεις.
Πως εξηγείται να σκοτώνουν οι ρώσοι, ουκρανούς συνεργάτες;
FPcFgLVXsAcI1eZ.jpg

3)Γιατί σε καμία άλλη περιοχή της Ουκρανίας δεν συνέβη αυτό το ακραία κτηνώδες περιστατικό να κείτονται τα πτώματα στον δρόμο αλλά σημειώθηκε μόνο στην πόλη της Bucha.

4)Ένα τόσο ακραίο και τραγικό γεγονός όπου δολοφόνοι σκότωσαν εν ψυχρώ άοπλους ανθρώπους ποια χώρα θα στοχοποιούσε και ποια χώρα θα ευνοούσε;
Π.χ. η Ρωσία μόνο χαμένη θα έβγαινε εάν ρώσοι στρατιώτες είχαν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα
Η Ουκρανία επίσης που είναι αμυνόμενη εμφανώς κερδίζει την αλληλεγγύη της παγκόσμιας κοινής γνώμης…και η δύση εξοργισμένη για το έγκλημα αυτό επιβάλλει περισσότερες κυρώσεις στην Ρωσία.

Όμως φαίνεται ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό το έγκλημα πολέμου να διαπράχθηκε από τους Ουκρανούς…
Όταν εισήλθαν στην πόλη σκότωσαν όσους συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις, σκηνοθέτησαν το έγκλημα πολέμου ώστε να φαίνεται ότι το έκαναν οι ρώσοι που αποχωρούσαν από την πόλη.
Εάν αποδειχθεί αυτό θα πρόκειται για ομάδες αδίστακτων δολοφόνων…
Από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όπου ουκρανοί είχαν συλλάβει ρώσους στρατιώτες και τους πυροβολούσαν είτε στα γόνατα είτε έως ότου ξεψυχήσουν ή όταν σκότωναν ένα ρώσο στρατιώτη τηλεφωνούσαν από το τηλέφωνο του νεκρού τους γονείς του… και ειρωνεύονταν τον νεκρό – ακραία πράξη βεβήλωσης νεκρού – οι ουκρανοί είναι ικανοί για όλα.
Παρουσιάζονται ως οι αμυνόμενοι αλλά από τις πράξεις τους δεν είναι τίποτε λιγότερο από εγκληματίες πολέμου.
Ukrainian-.jpg

bouchhhh1.png
FPcBTYGXsAQAkIi.jpg
Boucchhhhh6s.png

Η Ρωσία ζήτησε να συγκληθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 4 Απριλίου για την Bucha

Η Ρωσία ζήτησε να συγκληθεί το Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 4 Απριλίου λόγω του σοκ στην Bucha.
O Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό, ανέφερε ότι υπό το φως της κατάφωρης πρόκλησης από τους Ουκρανούς ριζοσπάστες στην Bucha, η Ρωσία ζήτησε να συγκληθεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου», είπε ο διπλωμάτης.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εγκατέλειψαν την μικρή πόλη Bucha στην περιοχή του Κιέβου στις 30 Μαρτίου και οι «αποδείξεις εγκλημάτων» εμφανίστηκαν μετά από 4 ημέρες, όταν οι Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας έφτασαν στην πόλη.
Στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της πόλης Bucha, Anatoly Fedoruk, επιβεβαίωσε στο μήνυμά του βίντεο ότι δεν υπήρχαν Ρώσοι στρατιώτες στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε ότι υπήρχαν πτώματα στην περιοχή που πυροβολήθηκαν στους δρόμους με τα χέρια τους δεμένα.

Επιμένουν οι ρώσοι ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή σε αυτό το έγκλημα πολέμου

Οι άμαχοι δεν τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου που η μικρή πόλη Bucha ήταν υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ανέφερε ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Αυτές οι ψευδείς κατηγορίες έχουν ήδη διαψευσθεί πλήρως από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας», σχολιάζοντας τις αναφορές για υποτιθέμενες ρωσικές στρατιωτικές φρικαλεότητες σε αμάχους στην Bucha.
«Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ο ρωσικός στρατός εγκατέλειψε την πόλη Bucha στις 30 Μαρτίου.
Όλες αυτές τις μέρες, οι ουκρανικές αρχές σιωπούσαν και τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν πτώματα που βρίσκονταν στους δρόμους για να δυσφημήσουν τη Ρωσία», πρόσθεσε ο πρέσβης.
«Θα ήθελα να τονίσω με κάθε ευθύνη ότι κατά το διάστημα που αυτός ο οικισμός ήταν υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ούτε ένας ντόπιος κάτοικος δεν υπέστη βίαιες ενέργειες.
Αντίθετα, οι στρατιωτικές μας μονάδες παρέδωσαν 452 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πολίτες», ανέφερε ο ρώσος πρέσβης.
Aμέσως μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν ανελέητα την Bucha.
Κατά την Ρωσία υπήρχε σχέδιο από τους Ουκρανούς να προβούν σε εκκαθαρίσεις πολιτών, ωστόσο κάποιοι σκοτώθηκαν και από τους πρωτοφανείς βομβαρδισμούς στην πόλη.
Η Ρωσική πλευρά τόνισε ότι «φωτογραφίες και βίντεο από την Bucha είναι άλλη μια παραγωγή του καθεστώτος του Κιέβου για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, όπως έγινε στη Μαριούπολη με μαιευτήριο, καθώς και σε άλλες πόλεις».
Σημείωσαν επίσης ότι όλη την ώρα που η πόλη βρισκόταν υπό τον έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, τα νότια προάστια της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των κατοικημένων περιοχών, εκτοξεύονταν όλο το εικοσιτετράωρο βλήματα μεγάλου διαμετρήματος από το πυροβολικό.
Οι κάτοικοι της Bucha κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην πόλη ενώ βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Τι υποστηρίζουν οι Ουκρανοί; – Σκηνές από ταινία τρόμου

Ο Oleksiy Arestovych, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelenskyy, είπε ότι δεκάδες κάτοικοι βρέθηκαν σκοτωμένοι στους δρόμους της Bucha και των προαστίων του Κιέβου Irpin και Hostomel εικόνες που προέρχονταν από «σκηνή ταινίας τρόμου».
Μερικοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν στο κεφάλι και είχαν δεμένα τα χέρια τους ενώ ορισμένα σώματα έφεραν σημάδια βασανιστηρίων, υπήρξαν επίσης αναφορές για βιασμούς.
Δημοσιογράφοι του AP είδαν Ουκρανούς στρατιώτες να αφαιρούν καλώδια τουλάχιστον σε έξι πτώματα από έναν δρόμο στην Bucha από τον φόβο μήπως οι Ρώσοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικά στα πτώματα.
Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι οι νεκροί ήταν πολίτες που σκοτώθηκαν αλλά δεν υπήρχαν αποδείξεις που να το τεκμηριώνουν ανεξάρτητες πηγές.
«Αυτό που συνέβη στη Bucha και σε άλλα προάστια του Κιέβου μπορεί να χαρακτηριστούν μόνο ως γενοκτονία», δήλωσε ο δήμαρχος του Κιέβου στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Η ΕΕ κατηγορεί τα ρωσικά στρατεύματα για ωμότητες στην ουκρανική πόλη Bucha

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγόρησε τα ρωσικά στρατεύματα ότι διέπραξαν θηριωδίες στην περιοχή του Κιέβου, αφού ο δήμαρχος της πόλης Bucha είπε ότι 300 κάτοικοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής από τις ρωσικές δυνάμεις.
«Σοκαρισμένος από τις νέες φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις δήλωσε ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Josep Borrell
Η ΕΕ βοηθά την Ουκρανία στην τεκμηρίωση των εγκλημάτων πολέμου», ανέφερε ο Borrell, προσθέτοντας ότι όλες οι υποθέσεις πρέπει να διεκπεραιωθούν από το Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης.
FPbSQ_1X0AE0u4W.jpg

FPbSQ_6XMAkpCvq.jpg
FPbXBpaXMAQx4Tq.jpg
FPSuRT9XwAsAVfA.png
FPaSQFHXsAsj5wQ.jpg
FPXb8VdWYAEMi8G.jpg
FPaaPOHWYAAPqW2.jpg
FPcLe5BWUA0cB2_.jpg
katastrofh_Ucrain_bn.png
FPaK409WQAMKPBk.jpg
FPaK40_WQAcfm9B.jpg
Bouchaa4.png

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...