Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Το μέιλ «έκπληξη»

Η εκταφή, στο μνήμα της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νεκροταφείο Συχαινών της Πάτρας, ως εικόνα και μόνο «σόκαρε» την κοινή γνώμη, που παρακολουθεί «άφωνη» μια ιστορία με τρία αθώα παιδιά, τη μάνα τους προφυλακισμένη και κατηγορούμενη, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Δείτε επίσης: Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Στην Αθήνα συγγενείς της Ρούλας και του Μάνου – Εισαγγελική εντολή για νέα ιατροδικαστική έκθεση

Οι ανακριτικές αρχές, έδωσαν τελευταία την εντύπωση πως κάτι το σημαντικό, ως στοιχείο, κρύβει το τάμπλετ της μικρής Τζωρτρζίνας, το οποίο «υπόπτως» κατά τις ίδιες, η Ρούλα Πισπιρίγκου «θέλησε να εξαφανίσει για κάποιο λόγο…» και ζήτησε – αιφνιδιάζοντας ακόμα και τον τότε σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη – να μπει μέσα στο φέρετρο του παιδιού, όπως κι έγινε, έναντι ενός άλλου παιχνιδιού, κάτι που έγινε με τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τη Μαλένα και την Ιριδα.

Το τι κρύβει αυτό το «χρυσό» τάμπλετ της Τζωρτζίνας θα το βρουν οι αστυνομικές αρχές, αν και οι πρώτες διαρροές από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής, δεν εμπεριέχουν κάτι…και σίγουρα όχι το μέγα ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από μία τυχόν παραγγελία της κεταμίνης ή κάτι άλλο ενοχοποιητικό από τη μάνα ή ακόμα το θύμα, πριν η παραπληγία την εμποδίσει να γράφει εκεί ή να ζωγραφίζει.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», αποκαλύπτει σήμερα τι – μετά βεβαιότητας – βρέθηκε στο τάμπλετ του 9χρονου κοριτσιού, εν αναμονή ωστόσο των τελικών ευρημάτων από την ΕΛΑΣ.
Το υλικό που βρέθηκε, μόνο σχέση μ’ αυτά που ορθώς, ωστόσο, αναζητούνται, δεν έχει. Αποδεικνύει, ωστόσο, γιατί το τάμπλετ ήταν το αγαπημένο παιχνίδι της Τζωρτζίνας.

Βρέθηκαν, τρία πράγματα:
– Ενα βίντεο με το την «Πέπα το Γουρουνάκι».
– Ενα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε» του mega.
– Ενα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Αυτά άρεσαν στη μικρή Τζωρτζίνα κι αυτά ζητούσε από τους γονείς της, μέχρι που έφυγε, με τη Ρούλα και τον Μάνο να το διαχειρίζονται αυτοί, έπειτα από τη μόνιμη αναπηρία της κόρης τους, και την ίδια να ανταποκρίνεται με χαμόγελο, ενώ όταν ήθελε κάτι άλλο…με έναν χαρακτηριστικό ήχο της φωνής της να ζητά…από τα επεισόδια που υπήρχαν στο τάμπλετ.

Το μέιλ «έκπληξη»

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαρισμός e-mail, από το οποίο θα μπορούσε-κάνοντας χρήση για να θολώσει τα «νερά»-να βρίσκεται κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η πολυερευνηείσα παραγγελία της θανατηφόρας κεταμίνης, της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ομως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μία «έκπληξη». Δεν ήταν ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Τζωρτζίνας, αφού ως ανήλικη δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει, αλλά ούτε ένας…άλλος δεύτερος της Ρούλας, που πιθανά θα μπορούσε να χρησιμοποιεί για να κάνει τις «δουλειές» της. Αντιθέτως, ήταν κι εκεί, ο ένας και μοναδικός λογαριασμός της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...