Σοκάρουν όσα αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές για το φρικιαστικό έγκλημα στην Κυψέλη

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες». Αυτά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ, ο 33χρονος Πολωνός που κατηγορείται για τη δολοφονία 7χρονου αγοριού, μαζί με την Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, έγκλημα που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2017, στο διαμέρισμα που διέμενε τότε το ζευγάρι, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη.

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ατάραχος ο καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας του παιδιού, που σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού, η οποία οδηγήθηκε, τελικά, σήμερα στον εισαγγελέα, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη. «Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος», επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές. Σημειώνεται ακόμη, ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί, πιθανότατα, την Τρίτη στον ανακριτή.

Κατηγορούμενοι για από κοινού ανθρωποκτονία το ζεύγος της Κυψέλης

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια και να έκρυψαν το πτώμα σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

Η 29χρονη μητέρα του αγοριού οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία του γιου της, ενώ χθες το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος σύντροφος της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η μητέρα όπως φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, σκότωσε μαζί με τον 33χρονο, τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία επειδή γκρίνιαζε για σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει. Ακολούθως το ζευγάρι φέρεται να είχε κατασκευάσει αυτοσχέδιο μνήμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στα Πατήσια. Όπως εκτιμάται η σωρός του αγοριού μεταφερόταν όπου διέμενε το ζευγάρι ,το οποίο για ένα διάστημα φέρεται να ήταν άστεγο. Οι αστυνομικοί ,που ερευνούσαν την εξαφάνιση του αγοριού, εντόπισαν χθες τα οστά του αγοριού σε εργαλειοθήκη μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στην Κυψέλη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...