«Σήκω και φύγε κ#%γερε…» – Το παρασκήνιο μιάς συγκλονιστικής μαρτυρίας για την υπόθεση Βαλυράκη (vid)

Το άγνωστο παρασκήνιο από τη μαρτυρία η οποία δρομολογεί εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε και ο πρώτος μάρτυρας, ο οποίος είχε δει τι συνέβη στη θάλασσα της Ερέτριας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, που έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Έκανε λόγο για τις δυσκολίες που συναντά από τότε που αποφάσισε να μιλήσει αλλά και για την ηθική δικαίωση μετά την εμφάνιση και του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα.

“Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σε αυτή την κοινωνία, ειδικά με το μαγαζί. Κάθε μέρα ακούω ότι τα έχω πάρει από την οικογένεια Βαλυράκη για να πω όσα είπα. Είμαι τόσα χρόνια στην Ερέτρια, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, είμαστε οικογενειάρχες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τώρα τελευταία τι περνάω. Με την εμφάνιση και του δεύτερου μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή σας, ίσως να βρεθεί τώρα ο δράστης. Εγώ τότε έφυγα πριν δω την κατάληξη της λογομαχίας. Αν είχα δει όλο το σκηνικό, όπως και ο δεύτερος μάρτυρας δεν υπήρχε περίπτωση να καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Ίσως είχαμε σώσει και τον άνθρωπο”, τόνισε.

Ο μάρτυρας αυτός που ζει στην περιοχή, μιλώντας τότε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε υποστηρίζει τα εξής: “Άκουσα μία λογομαχία, είδα το καΐκι με δυνατές τις μηχανές, να προκαλεί έντονο κυματισμό και έφερε δύο φορές σβούρα γύρω από το φουσκωτό. Κατέθεσα τα πάντα στο Λιμενικό”.

Στην προηγούμενη εκπομπή είχε μιλήσει ο άνθρωπος που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είδε την δολοφονική επίθεση στον Σήφη Βαλυράκη. Ο μάρτυρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής και κατέθεσε με λεπτομέρειες όλα όσα είδε. Αναφέρει ότι στο Λιμενικό της περιοχής του δεν ανέφερε ποτέ κάτι, γιατί δεν ένιωθε ασφαλής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “ο Βαλυράκης πήγαινε εκείνη την ώρα για ψάρεμα, ενώ το αλιευτικό ερχόταν. Λογομαχήσανε. Έγινε έντονος διάλογος μεταξύ τους: “Σήκω και φύγε κω**γερε”, του φώναζαν. Τότε απαγορευόταν να ψαρεύουν οι ερασιτέχνες. Έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος του με υψηλή ταχύτητα προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με κοντάρι. Του κατάφερε δύο με τρία δυνατά χτυπήματα. Αμέσως μετά βάλανε μπρος και φύγανε», ανέφερε σοκαρισμένος ο μάρτυρας.

Δείτε ολόκληρη τη μαρτυρία στο “Τούνελ”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...