Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του φρικιαστικού εγκλήματος των Γλυκών Νερών

Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ έγινε η ομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ο βρετανικό Τύπος με εκτενή ρεπορτάζ καλύπτει από την αρχή το ειδεχθές έγκλημα εξαιτίας και της βρετανικής καταγωγής της 20χρονης Καρολάιν.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του τελευταίου 24ωρου με την ομολογία του 32χρονου πιλότου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το ΜΜΕ. Η “Daily Mail” έκανε πρωτοσέλιδο το θέμα, ο Guardian έκανε εκτενές ρεπορτάζ και η “The Sun” κάλυψε το έγκλημα με έκτακτα δελτία.

γλυκά νερά

Αναλυτικότερα στη SUN έγραψαν: «Την στραγγάλισα» – «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους».

Η Daily Mail αναφέρεται εκτενώς στη δολοφονία παρουσιάζοντας όλο το χρονικό της υπόθεσης και τίτλο με κεφαλαία γράμματα: «Τη σκότωσα».

Ο Guardian εστιάζει στην μεταφορά του 32χρονου με ελικόπτερο στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ παρουσιάζει όλους τους ισχυρισμούς του που είχε αρχικά κάνει για τους τρεις ληστές που εισέβαλαν τάχα στο σπίτι του: «Είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυκά Νερά, ένα βορειοανατολικό προάστιο της Αθήνας, στις 11 Μαΐου. Η Καρολάιν Κράουτς, 20 ετών, βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στη σοφίτα σε ένα κρεβάτι δίπλα στην 11 μηνών κόρη της».

γλυκα νερα

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....