Προφυλακιστέος ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη – Ο ένας «δίνει» τον άλλον

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαρίλαου της Θεσσαλονίκης.  Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, όπως μεταδίδει το GRTimes.gr ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητό του αλλά δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση, χτυπώντας τους ανυποψίαστος φίλους του Άρη, με συνέπεια το θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

«Η κυρία ανάκριση είναι μακρά. Ο ίδιος, με την λεπτομερέστατη απολογία του, θέλησε να βοηθήσει τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, στην πλήρη εξιχνίαση της υποθέσεως και στον καταλογισμό της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα από τους εμπλεκόμενους» δήλωσε ο δικηγόρος του 23χρονου.

Απατώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ο δικηγόρος Θοδωρής Σιμοπουλος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, χωρίς, ωστόσο να πλησιάσει στο σημείο της επίθεσης, όπως υποστηρίζει. Μάλιστα, ο 23χρονος αναγνώρισε και κατονόμασε κάποιους από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του 19χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαν πάρει προθεσμία οι οκτώ συγκατηγορούμενοί του που συνελήφθησαν χθες, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων. Οι 8 από τους 9 συλληφθέντες για εμπλοκή στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού φαίνεται να φωτογράφισαν έναν 21χρονο Έλληνα, τον τελευταίο από τους συλληφθέντες, ως δράστη της δολοφονίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...